IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.05.2006 22:11

Jännittäää...

Käytiin ajamassa Aidalla uhkarohkeasti ihan hiittikärryillä vaan kun Sonja tahtoi, minä ajoin ja Sonja istui aisalla ja Chinza oli "käsiponina". Hupaista oli kun toinen oli ihan tohkeissaan tamman takia vaan ei oikein pysynyt perässä. Yhdesti meinas lähteä räpylästäkin kun intoutui spurttaamaan Aidan perään. Ensi kerralla suitset päähän.. Ensihuumasta rauhoituttuaan pelasi ihan erinomaisesti, tämä otetaan tavaksi! Joku 3 km lenkki vain tehtiin ja pääosin kävelyä muutamalla hölkkäpätkällä höystettynä, eikai se liikkumattomana pidempää jaksakaan, ja kun ne Aidankin jalat edelleen turvottelee.

Ajon jälkeen pestiin ensin Aida ja sitten Chinza. On se vaan vaikeaa ja se pelkää korviin koskemista, mutta huomattavasti nätemmin jo sujui kuin viime kerralla. Nyt en ruvennut letittämään harjaa, ehtiihän tuon aamullakin puunailla valmiiksi.


Ai niin, huomenna näette taas erivärisen Chinzan - orhi tummui kovasti kun pesussa siltä irtosi vaaleata pohjavillaa, ja nyt vasta rupeaa olemaan oikeassa kesäkarvassa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.