IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 08.08.2006 14:08

Huh huh, hiki tulee tallihommissa ja vesiä kantaessa, vaan ois taas syytä pari kiloa pudottaakin...

Konstasta ollaan hierottu kauppoja ja todennäköisesti se lähtee Saloon tässä jossakin vaiheessa. Mahdollisesti sieltä tulee yksi pieni suuri nelijalkainen takaisinkin, sitä ei vielä ole lyöty lukkoon...

Aamulla syötin Hillalle kaurat maasta kupista vasemmalta puoleltani ja varsa pääsi näin tekemään tuttavuutta oikeasta reunasta kun Hilla ei syödessään jouda estelemään varsaa. Se tulikin reippaasti maistelemaan hanskojani ja otin sille kupista turvonnutta BH kauratonta täysrehua maistiaisiksi parikin kertaa ja hyvin kelpasi :) Hauskan näköistä kun varsa yritti katsoa mua ihan läheltä ja pyöritteli silmiään kun oli niin vaikeaa nähdä kunnolla liian läheltä :)

Ulos pariskunta meni taas tosi nätisti, varsa irti perässä ja hilla käveli ihan rauhallisesti. Ensi viikolla ollaan jo varmasti edistytty paljon, kun nyt tarhassakin varsa uskalsi tulla suoraan tekemään tuttavuutta. Pitää iltapäivällä mennä istumaan tarhaan pitemmäksi aikaa herkkujen kanssa (Paavo tulee kengittämään puoli 3:lta). Hillaa se jo kiusaa minkä ehtii, repii riimusta ja maistelee jouhia ja puree korvista. Taitaa hampaita kutittaa :)

Sonja on ruvennut laittamaan Aidan ja Silvan ulos jo 5:ksi, kun aloittaa ensi viikolla lomittamishommat ja joutuu lähtemään töihin jo niihin aikoihin. Otettiin Silva sisälle puoli 11 maissa ja varsa hirnahti sen perään kun Silva meni ohitse :) Siirsin sitten Lennon taas Aidan kanssa, eivät enää vaivaudu niin kovasti iukkimaan toisilleen. Silva parallahan on kesäihottuma, ja se on ollut nyt tosi väsynyt itikoista ja kuumasta säästä ja kutiamisesta. Ostettiinkin sille eilen Oulusta Probin öljyä.

Niin tosiaan, käytiin eilen Oulussa Kentaurissa, M&M Siirtolantien "suurmyymälässä" ja raveissakin Saarisen autolla, tosin 4 aikaan jo oltiin lähdössä pois omien hevosten perään katsomaan, ennen ravien alkua. Ostettiin Kentaurista Probin tuotteita, Lennolle ostin vihreän nylonriimun (!) ja vihreän (!) teddyisen Wahlstenin tosipaksun satulahuovan ja 3,5e ratsastuskäsineet, Sonja osti mm. suojat Aidalle ja pintelit. Saariselta löytyikin paljon enemmän tavaraa: 3 vohveliloimea (Lennolle sini-vihreä!), remedy creamia, Sonjalle puolichapsit ja kengät. Kallista on tuo kaupankäynti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.