IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 11:07

Riku tosiaan päätti tulla puomin yli kun tuotiin se kotiin, ja ei se rymistellyt siellä oikeastaan yhtään niin huomattiin vasta kotona. Siinä se seisoi kainalosta puomin päällä, ei päässyt yli eikä takaisin, kun oli oikean etusen työntänyt sivuseinän ja pystypuomin väliseen rakoon ja oli siinä polvinivelestä kiinni. On se vaan rauhallinen ja järkevä! Se nimittäin olisi hajottanut itsensä jos olisi yrittänyt reuhtoa ja päästä itse irti, mutta siinä se vain odotteli tyynesti että me nostettiin se polvi jumista pois. Ja tuli tyynen rauhallisesti kopista poiskin.

Seuraavalla reissulla joka varsan kanssa tehdään on meilläkin sitten takuulla se kaulapanta. Aioin minä nytkin sen ostaa vaan en kerennyt muka! Meillähän OLI panta vaan annoin sen Hipun mukana Ninnulle kun Ninnu sen silloin täältä haki itselleen.

Raiku vietiin Vinha Paanarin luokse ja oli jo seuraavana päivänä häntä pystyssä. Mutta ei me sitä näin aikaisin astuteta, odotetaan seuraavaan kiimaan. Haen sen kotiin vasta kun on ultrattu tiineeksi.

Se ois työpäivä sitten edessä, Meeri nukkuu vielä mikä on tosi outoa, kun on viikkotolkulla herännyt jo 7 maissa.

Sunnuntai-aamuna tosiaan ajeltiin Helsinkiin ja käytiin American Car Showssa. Otin vain muutamia kuvia, naamakirjaan laitoin pari esille. Hyvä näyttely mutta hotelliyössä ei ollut kehumista, kun naapurihuoneessa oli känninen nuorisoporukka. Eli me ei paljon siinä saanut nukkua metelissä, ehkä joskus 3-4 aikaan alkoivat hiljetä.

Maanantaina ajeltiin Tampereen kautta kotiin ja otettiin Iitu kyytiin. On se ihana :)

Rikulta lähtee karvaa tosi hyvin, sillä ei jää talviturkki päälle (Hipun karvahan irtosi vasta keskikesällä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.