IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.09.2009 23:49

Pyry halutaan ostaa. Yhteyksissä on oltu jo jonkin aikaa, ja ylläpitoon se ainakin lähtee, katsotaan sitten suostuisivatko "vain" ylläpitoon vaan haluavatko yhä tehdä kaupat...

Rikustakin tuli kysely. Muuten OK, mutta viestissä sanottiin moneen kertaan miten hevonen tulisi ainoaksi hevoseksi, eikä aikomustakaan hankkia missään vaiheessa mitään muuta kaveria kuin kaksi tallikissaa (!).

Vastasin niin kohteliaasti kuin kykenin, että en myy hevosta, varsinkaan nuorta orivarsaa ainoaksi hevoseksi.

Kokeilin tänään uutta satulaa, Barefoot Nevadaa. Satula oli aivan ihana ja Pyrykin oli niin hyväntuulinen ja pehmeä ratsastaa, pelkällä painolla vaihtelin suuntaa ja vauhtia, ohjat löysänä sekä ravissa että laukassa!!! On se upea hevonen.

Ennen ratsastusta ajoin Rikun viikon tauon jälkeen, jopa oli pöllöilyenergiaa kertynyt. Kyllä se siltikin toimi hienosti, vaikka välillä teki mieli ottaa ritolat ja vaihtaa suuntaa arvaamatta :)

Iltasella muokkailin taas laitumia uuteen uskoon, takapelto on nyt pois käytöstä ja isompi laidun jaettu puoliksi (ennen oli keskimmäinen kylvetty osa aidattu pois käytöstä).

Meidän oranssi kissa jäi lauantai-iltana auton alle, loukkasi takajalkansa (ja hännän). Illalla töiden jälkeen sen huomasin ja laitoin pehmustettuun häkkiin yöksi. Siihen aikaan ei enää oikein voinut soitella lopettajaakaan, soittelin sitten heti 7 jälkeen aamulla eläinlääkärille ja tultiin siihen tulokseen että viisainta on lopettaa, kun ei ole edes täysin kesy kissa. Satun mies sen sitten kävi aamusella ampumassa, kissan nauttiessa häkissä herkkuateriaa. Ei varmaan kerennyt tajuta mitään.

Illalla mietin hermostuneena joudunko vasaroimaan sen hengiltä kun ei tuntunut ketään pyssymiestä olevan tuttavapiirissä eikä oikein houkuttanut lähteä kuljettamaankaan suht vapaana elänyttä kissaa autolla ja eläinlääkäriin stressaamaan, kun kissa yritti kiipeillä jo kotonakin pitkin häkin seiniä karkuun kun jouduttiin siirtelemään.

Mulla on huomenna C1E teoriakoe. Pitäis vissiin lukeakin vähän...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.