IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MYYDÄÄN MINISHETTISORIVARSA!!Keskiviikko 20.08.2008 01:11

Toimeksiantona myydään 30.5.-08 syntynyt ryhdikäs, paljon käsitelty rn/ rnpäis minishettisorivarsa Norrgårdens Bandit,
i. 86cm Nemphlar Chinzano Blue SH-90 (hyväksytty jalostukseen Englannissa, Hollannissa, Suomessa ja Ruotsissa),
e. 84cm, 39p ktk-t Melin RS 5540,
ei. Kerswell Shogun RS 265.

Varsa on Ruotsissa Umeåssa, ja saa kyydin Oulun alapuolelle asti joulukuussa vieroituksen jälkeen samalla kun haen siittolasta oman varsani. Hinta Ruotsin kruunuissa 5000 SEK (= n. 515 €) + pieni matkakulukorvaus. Tiedustelut SUOMEKSI minulta, RUOTSIKSI/ ENGLANNIKSI stuteri.norrgarden@telia.com.

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 20:52

Nyt me ei saada sitä Vania sieltä saakelin Fixarista edes pois kun niillä on sen avaimet eivätkä ole vastanneet puhelimeen!

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 01:19

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 16:25

VIHDOINKIN netti pelaa... Olipa se työn ja tuskan takana. Ensin toissapäivänä korjaaja oli käynyt pihalla eikä voinut soittaa etukäteen tulostaan, niin kävi tietysti JUST silloin kun me oltiin kaupassa. Ja pojat oli kyllä kotona, mutta eipä ollut kuulemma näkynyt ketään...

Kissa toi toissailtana pennut vihdoinkin esille, yksi oranssivalkoinen ja kaksi tosi jännän väristä, pitää ottaa kuvat, e osaa selittää muuten sitä väriä :)

Niin ja Ramillakin on päästy ajeleen, pumppu tilattiin jenkeistä asti ja nyt ei vuoda enää :)

Ja koirat lähti äsken etelän turneelle. Kyllä on hiljasta!

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 18:26

Netti hyytyi miljoona päivää sitten kesken surffailun eikä toimi vieläkään, kotona pitää käydä laskutkin maksamassa. Tänään ovat sitten PPO:lta tulossa katsomaan missä vika...

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 23:54

Siivosin kuvakansioita, mutta on se vaikeaa kun kansioihin mahtuu ihan liian vähän kuvaustekstiä! Oisin kaikki edesmenneet muuten siirtänyt In memorian-kansioon, mutta siihen ei mahdu kuin Oton ja Tuukan kuvaustekstit. Eikä se passaa että pelkät nimet tms. laittais, pitäis saada kirjoittaa sen verran kuin noilla koirilla nytkin on, ja Freijalla omassa kansiossaan. Heronkin siirtäisin sinne, vaan olkoot nyt Hipun kanssa omassa kansiossaan. Ärh!

Lisäsin äidin ottamia kuvia Hildasta, hyppyytettiin niitä vähän Japen kanssa. No eivät kyllä tarvinneet paljon yllytystä. On se onni että Hilda ehti tulla Japelle kaveriksi, olis tosi kurja nyt sitä kaveria etsiä.

Suunniteltiin sitä, että Hilda ja Jape tulis tänne Raikun + varsan kaveriksi alkukesäksi, sitten kun Vilma on mennyt Marille. Ja lähtisivät loppukesäksi takaisin Savelaan. Tarvin täällä muutenkin hevosenhoito- yms apua sitten alkukesästä kuitenkin...

Lennosta/ Lennistä sain kanssa kuulumisia. Se on menossa ekoihin aluekisoihin Pietarsaareen ensi kuussa + kesän aikana sitten lisää. Edistyy kuulemma hienosti (Sulkalan Kimmo valmentaa). Olipa kiva kuulla kerrankin hyviä uutisia poikkeavasti näistä viimeaikaisista uutisista, ja nähdä kuvia...

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 18:03

Hyvä reissu vaikkei pärjättykään, Iitu käyttäytyi hienosti ja liikkui kehässä hienosti. Hampaiden näyttämistä pitää harjoitella ja seisomista. Tai olis se ne hampaat näyttänyt jos tuomari olis ottanut karvoista kiinni ja katsonut, mutta noin "hellällä" yritystekniikalla Iitu ei edes tajunnut että siltä yritetään hampaita katsoa :) Seisoa se ei malttanut mutta tosiaan juoksi tosi hienosti ja muutenkin käyttäytyi hyvin, oli rauhallisesti ja muutenkin fiksusti ne pari tuntia mitkä siellä oltiin.

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 14:22

On se kiva että sataa taivaan täydeltä lunta...

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 21:24

http://www.cadium.net/ Iitusta tuli jo etusivun tyttö! :D

Olipa taas aamuMaanantai 25.02.2008 11:02

Kysyin heti perjantaina sähköpostilla myös Tuukan kuulumisia ja ilmoitin miten meillä on käynyt. Tänäaamuna oli sähköpostissa vastaus odottamassa Tuukan omistajalta.

Huhhahhei, olipa surullista mutta ei tänne sen parempaa kuulu, Tuukka nimittäin kuoli jo elokuussa käärmeen pistoon! Enpä vain ajatellut sulle sitä ilmoittaa.

Voi v*ttu. Lyödäänkö vetoa, ettei Moonakaan ole enää hengissä, jos ei kerran Tuukkakaan ole?
Vähän törkeetä, kun tein kyllä varmasti selväksi miten haluan koiran kuulumisia kuulla ja pakon edessä siitä luovuin. Niin sitten ei viitsitä kertoa vasta kuin kysyttäessä, että se on kuollut jo viime kesänä ja vielä onnettomuudessa sekin, käärmeen pistoon!

Lohdullista tässä on se, että Tuukka olikin odottamassa Ottoa ja nyt ne ovat taas yhdessä leikkimässä niinkuin aina ennenkin!