IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 11:07

Riku tosiaan päätti tulla puomin yli kun tuotiin se kotiin, ja ei se rymistellyt siellä oikeastaan yhtään niin huomattiin vasta kotona. Siinä se seisoi kainalosta puomin päällä, ei päässyt yli eikä takaisin, kun oli oikean etusen työntänyt sivuseinän ja pystypuomin väliseen rakoon ja oli siinä polvinivelestä kiinni. On se vaan rauhallinen ja järkevä! Se nimittäin olisi hajottanut itsensä jos olisi yrittänyt reuhtoa ja päästä itse irti, mutta siinä se vain odotteli tyynesti että me nostettiin se polvi jumista pois. Ja tuli tyynen rauhallisesti kopista poiskin.

Seuraavalla reissulla joka varsan kanssa tehdään on meilläkin sitten takuulla se kaulapanta. Aioin minä nytkin sen ostaa vaan en kerennyt muka! Meillähän OLI panta vaan annoin sen Hipun mukana Ninnulle kun Ninnu sen silloin täältä haki itselleen.

Raiku vietiin Vinha Paanarin luokse ja oli jo seuraavana päivänä häntä pystyssä. Mutta ei me sitä näin aikaisin astuteta, odotetaan seuraavaan kiimaan. Haen sen kotiin vasta kun on ultrattu tiineeksi.

Se ois työpäivä sitten edessä, Meeri nukkuu vielä mikä on tosi outoa, kun on viikkotolkulla herännyt jo 7 maissa.

Sunnuntai-aamuna tosiaan ajeltiin Helsinkiin ja käytiin American Car Showssa. Otin vain muutamia kuvia, naamakirjaan laitoin pari esille. Hyvä näyttely mutta hotelliyössä ei ollut kehumista, kun naapurihuoneessa oli känninen nuorisoporukka. Eli me ei paljon siinä saanut nukkua metelissä, ehkä joskus 3-4 aikaan alkoivat hiljetä.

Maanantaina ajeltiin Tampereen kautta kotiin ja otettiin Iitu kyytiin. On se ihana :)

Rikulta lähtee karvaa tosi hyvin, sillä ei jää talviturkki päälle (Hipun karvahan irtosi vasta keskikesällä).

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 22:11

http://kuvablogi.com/blog/1761/46/ päivittelin vauvanvaatteita myyntiin. Hintojen keksiminen on liian työlästä, paras kun pääsisi vaikka kaikista kerralla eroon könttähintaan! Noita pirulaisia kun tulee koko ajan lisääkin, kun jäävät pieniksi :)

Rikusta kävin päivällä pari kuvaa näpsimässä. Hyvin on pyöristynyt! Ja silmät pyörii :) On siinä naamassa Raikunkin näköä, sen näkee nyt kun pääkin on kasvanut ja turpa leventynyt.

Lauantaina käydään hakemassa Meerin uusi turvaistuin :) Toinenkin kyllä pitäis saada mummolaan hankittua jostain.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 18:39

Audi pantu myyntiin (H: 250€, hae pois!) ja uus auto haettaneen huomenna :D

http://www.nettiauto.com/audi/100/2424514

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 12:44

Sairaaksi taidetaan tulla, kurkku on jo kipeä ja palelee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.11.2008 18:41

Matsin tutulla Ruotsissa myytävänä (punahallakon?) kirjava tämänkesäinen minishettisorivarsa. Emä punahallakonkirjava 84cm ktk 39p, isä 84cm hiirakonkirjava ja näyttelyissä käynyt useasti saaden 3 x 37p, 2 x 38p ja champion miniori palkittu, mutta ei ktk. Varsa on rekisteröity Ruotsin shettisyhdistyksen kautta (sininen passi).

Kyyti Suomeen järjestyy joulukuun puolivälissä edullisesti, ponin hinta 5000 SEK (noin 500e).

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 21:31

Elina ratsasti ja Hannelen kans talutettiin varsoja. Ensin ne rellesti vaan kyllä ne äkkiä rauhottui. Aliinan kanssa pääsin jopa kokeilemaan juoksemista ja se meni välillä tosi hienosti. Riku harrasti jumittelua.. Ei pitäis päästää sitä turtumaan tuohon naruun, pitäis saada herkisteltyä se jotenkin ettei opi junttaamaan aina vaan vastaan. Löytyi siitä sitten lopuksi vauhtiakin, meinas vaan pistää laukaksi ennemmin :) Vaan kyllä nää minusta on helpompia kuin Hippu oli, mutta Hipun miinus oli että sitä pääsi niin myöhään paremmin käsittelemään kun Hilla oli niin mustis.

Sitten kun päästettiin varsat irti niin niille tuli ihan mahdoton laukkahyppyhepuli, kyllä niitä oli hauska seurata :)

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 18:37

Siis JOS sattus lämmin päivä, niin ehkä voisin koittaa vähän pesaista varsoja ja Raikua. Mutta en kyllä muuten viitsi, kun ei tule lämmintä vettä letkusta jne...

Tunnin päästä Elina tulee ratsastaan ja sitten myös käsitellään varsoja, Hannelekin tulee kaveriksi.

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 17:48

Mää oon vähän kallistunut siihen, että Raiku lähtee keväällä morjestamaan Ellun Voita Teuvalle.

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 17:37

Ostin Raikulle enkkusatulankin (halvan...), ettei Elinan peffa vaan mee länkkärissä pilalle eikä sillä oo tekosyytä olla tulematta ratsastamaan :D

Randol's on myyty. Vielä ois 3 ylimäärästä satulaa myynnissä...
-halpis leveä issikkasatula 90€
-vanha leveä, iso ja kaarevarunkoinen vaellus/ issikkasatula rautaisella kauhukahvalla 100€
-uusi synteettinen yleissatula 32" (normaali), istuin 17,5" + mahavyö & kouluhuopa 130€