IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

mitäs tänne...Lauantai 02.01.2010 00:40

Se ois sitten huomenna viimenen työpäivä. Saas nähdä kuin pian soittavat perään, viimeks kerkesin vajaat 2 viikkoa olla kotona :D

Tänään alotettiin tekemään ponirekeä. Tällä tahdilla se on jo ensviikolla valmis! Se menee varmaan Hannelelle koekäyttöön täksi talveksi.

Jouluinen hedelmäkakkuSunnuntai 20.12.2009 22:51

Ohessa kaikille jauhopeukaloisille tontuille hyvä jouluresepti pienen jouluyllätyksen leipomiseksi.

Jouluinen hedelmäkakku

1 dl vettä
100 g voita
2 dl sokeria
4 isoa munaa
2 dl vehnäjauhoja
3 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl pähkinoitä
1 plo viskiä

Pese kädet. Varmista viskin hyvä laatu maistamalla. Ota iso kulho esiin, tarkista mielikuvasi oikeellisuus viskin laadusta. Toista tämä toimenpide tarvittaessa.

Käännä tehosekoitin päälle. Ota viskihuikka, sammuta tehosekoitin. Sekoita isossa kulhossa, lisää sokeri ja sekoita uudelleen. Maista, ja varmistu ettei viski ole ehtinyt sumeentua. Jauhot kulhoon, ja anna käydä muutama minuutti. Käytä joutoaika hyödyksesi, ja sekoita muutama Manhattan.

(n. 20 minuuttia myöhemmin)

Käännä tehosekoitin pois päältä. Vatkaa kulho vaahdoksi, ja lisää ne muniin... eiku toisinpäin. Kudelmat heppiin on seuraava toimenpide... heh, heh... sekoita huolellisesti.

PÄmppää wwhiskiä, ja varmista sen jäykkyys, ei sen vaan whiskin, stana.

Lisää kaksi kuppia suolaa, vai mitä helvettiä se nyt oli, ei vois vähempää kiinnostaa. Tarkista whisky, kuka kele on juonut mun viinoja. Nyt puristat munista... eiku sitruunoista mehut ja heitä pähkinät seinään.

Lisää yksi tee, lusikka ja sokeria tai... jotain mitä sitten loytyykään. Rasvaa uuni, käännä vuoka 2000 astetta plussaa. Älä unohda sokeuttaa. Heitä kulho ikkunasta, hörppaa loput kossustakin, ja...

Emmää teishtä tiärä, mutta mä ainashkin lähren baariin!

Ukkis myytyTorstai 17.12.2009 11:20

Ukkis vietiin uuteen kotiin Inkooseen 7.12. Kotona on siis vain Riku ja Raiku, varmaan haen Hildan jossain vaiheessa talvea myös tänne.

Putkireki alkaa olla valmis, eilen ajettiin Rikun kanssa sillä koeajo (testattiin aisoja). Aisoja pitää vielä levittää hevosen kohdalta, Riku nakkeli peffaa aina kun hölkättiin kun aisat ahdistivat kylkiin :)

Raiku on tarjolla leasingiin tai myytävänä tämän tulevan varsan jälkeen, minä en ensi keväänä astuta yhtään tammaa.

Riku-ruuna :)Perjantai 27.11.2009 13:59

Rikusta tuli ruuna 25.11. Kaustisen klinikalla.

Oli näppärä toimitus ja tosi hyvin näyttäis toipuvan. Raiku on Ukkiksen kanssa varsojen puolella ja Riku sai Raikun pihaton käyttöönsä toipumisen ajaksi.

Ruunaus tehtiin ostajan pyynnöstä, eli parin viikon päästä viimeistään Riku muuttaa uuteen kotiin Pietarsaareen, heti kun tallipaikka vapautuu.

Olen ihan varma että kadun myyntiä vielä pitkään kun Riku on noin hienoluonteinen, mutta pakko näitä on vähentää ennenkuin ensi kesän varsoja alkaa syntyä. Kun ei ole mitään takeita menevätkö ne varsat kaupaksi miten.

oi ihanaa..Tiistai 20.10.2009 12:51

...vanhan ulkoasun sai teemana melkein takaisin :D

PyryLauantai 17.10.2009 21:04

Tarvinnee kai se tännekin kertoa että Pyry on myyty nimelliseen hintaan "koeajan" jälkeen. Todella hyvässä paikassa on ja kaikki osapuolet tyytyväisiä.

AjeluaPerjantai 16.10.2009 00:26

Tää kuvanlisäys ei tod. toimi blogiin, yrittää vaan ehdotella jotain picture_add.php:n avausta/tallennusta omalle koneelle!

Anyway Ukkis ajettu onnistuneesti ekaa kertaa kotona. Hyvin se toimi vaikka jännitin pirusti, en jotenkin ole vielä tullut sen kanssa sinuiksi (aron aina hevosia ennenkuin opin näkemään miten ne käyttäytyy missäkin tilanteessa). Elina pelasti mun päivän ja tuli ajokaveriksi, talutti meidät tien yli ja ajelin Aaron peltoja ees taas. Valjastukseen meni puoli elämää kun kaikki vehkeet piti säätää uusiksi.

Sain tosiaan tänäaamuna Aaron kiinni ja heti luvan ajaa pelloilla niin paljon kuin mieli tekee, ne käännetään vasta keväällä. Aarolta saan myös kaurat jatkossa ja kanttipaaliheinää :)

Satu käy huomisaamuna riipimässä Raikulta ja Rikulta kengät veke. Mä en enää tiellä aja kun on nyt nuo hyväpohjaiset isot pellot käytössä!

Raikun maha on jo... valtava?

Jukka on hiekkapuhaltanut autonrengaskoppikset, uusitaan niihin vanerit ja maalataan ne ja pistän Raikun heti niiden väliin kun valmiit ja kokeilen ajaa sillä, vielä kun se mahtuu!

Työt loppui 3.10. mutta huomenna jo takaisin Oulaisiin, sairaslomatuurausta ainakin 4vrk. Marraskuun alussa ois taas viikoksi melkein siellä töitä, ja välissä käyn Ykan halpiksessa.

Ukkis taas kotona.Maanantai 12.10.2009 00:05

Tää on niin sekava ettei tätä vihti käyttää. Hain Ukkiksen tänään Eevalta, toimi sitten ajossa niinkun juna ja on aikustunut/ miehistynyt se varsa! Matkustikin tosi nätisti ja rauhassa (vietäessä kun rysysi kopissa niin että koppi heilui). Vankistunut se on vielä lisää, meinaakohan se norsuksi ruveta. Tukka alkanut kasvaa takaisin.

PyryTiistai 06.10.2009 18:50

Pyry muutes muutti sitten Seinäjoen liepeille 25.9. eikä suunnitelmien mukaan tule takaisin. On normaalissa/ kevyessä ajopainotteisessa harrastekäytössä kokeneella aikuisella naisella maalla, omassa pikkutallissa/ ja -pihatossa, omaa rungotonta satulaa juuri katselevat myös :)

hullun näköinen on tämä...Tiistai 06.10.2009 18:49

Raikuhan sitten mitattiin Perttusen toimesta kotona uusiksi ja kaikki muut mitat muuttuivat paitsi etusäären ympärys. Säkäkorkeudesta tuli 147, rinnan leveys pieneni usealla sentillä, pituudesta tuli 165 cm.

Kävin Raikun kanssa sunnuntaina lännenratsastusvalmennuksessa Ykan maneesilla, oli tosi kivaa ja tamma meni hienosti.

Ensi lauantaina on ohjelmassa maastakäsittelykurssi Rikun kanssa.

Huomenna pitäisi käydä mutka Oulussa.

Työttämänä tässä elelen toista päivää.