IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 13:39

Toinen vaihtoehto:

Mahtuisiko kenenkään kyytiin heinäkuun aikana (tai vaikka heti...) Joensuun liepeiltä kiltti shettisruuna, tänne Ylivieskaan päin?

TAI

Lopelta Karkkilasta pitäisi saada sh-tamma viikolla 27 kulkemaan myöskin Ylivieskaan.

Ilmoitelkaa jos kyytejä löytyisi, vaikka osallekin matkaa. Kyydeistä luonnollisestikin korvaus.

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 01:58

Minin pisterivi: 87667=34p IIIP

[Ei aihetta]Torstai 07.06.2007 11:37

Vilma siemennetty. Tuurilla osui niin nappiajankohtaan, kuin vain voi! Katkaisupiikki laitettiin myös ja se taas oli mammasta hyvin epämiellyttävää. 25. päivä eli heti juhannuksen jälkeen ultraan.

Nyt puuhataan lähtöä Minin kanssa, sillä onkin tossa isossa autossa luksustilat.

Pitänee ruveta selvittämään ht.netistä nimim. "faktaan" ip-osoitetta ja henkilötietoja, kun rupeaa tekstit menemään melko levottomiksi. Vois ihan omalla nimellä ottaa yhteyttä kun kerran noin h*lvetisti kaivelee että myyn Ninnun kanssa YHDESSÄ omistamani varsan pois, kun en itse voi orivarsaa (enkä ole aikonutkaan!) pitää ja Ninnu lopettaa hevosenpidon.

On varsaparalla ollut rankka nuoruus epätyypillisine suorine takasineen, kun raukka joutui meiltä 24.5. lähtemään orilaitumelle Ninnun luokse.

Voi kiertolaisparkaa!!

Mistähän ne varsat tietävät onko ne myyty vai menevätkö ne esim. vain orilaitumelle kesäksi ja sieltä uuteen kotiin tai vaikka saman omistajan uuteen talliin/ tallipaikkaan? Ihmettelen vain.

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 16:59

Ht.net:

"Idiootit ylläpitävät järjestystä, nerot hallitsevat kaaosta."

Ht.net loistaa jälleen :DTiistai 29.05.2007 13:06

Olen jo pitkään epäillyt, että vaimoni on uskoton. Usein käy niin että kännykkä soi toistuvasti
ja hän vain vilkaisee puhelimeen ja katkaisee soiton vastaamatta siihen. Hän on usein "tyttöjen" kanssa ulkona, ja kun kysyn keiden tyttöjen, on kyseessä aina joku työkaveri jota en tunne.

Olen yrittänyt seurata ikkunasta kun hän palaa taksilla kotiin, mutta hän kävelee aina viimeisen korttelivälin ja minä ainoastaan kuulen kuinka auto ajaa matkoihinsa. Mahtaako olla taksikaan?

Pari päivää sitten halusin tarkistaa kellonajan hänen kännykästään, ja hän sai siitä huutoraivarin kiljuen ettei hänen kännykkäänsä saa koskea ja että minä kyylään. En ole halunnut kovistella häntä tästä asiasta ja luulen etten edes halua tietää totuutta asiasta, mutta eilisiltana päätin kuitenkin tarkistaa tilanteen. Jäin väijyyn asuntomme lähellä olevaan puistikkoon pensaan juurelle röllipuku päällä ja kivääri kädessä. Pitkähkön odottamisen jälkeen lähistölle pysähtyikin mersu jossa vaimoni suuteli kiihkeästi minulle täysin tuntematonta miestä.

Siirryin piiloon oman autoni taakse, etteivät he havaitsisi minua. Siinä kyykkiessäni huomasin alkavaa ruostetta takalokasuojan kaaressa.

Pitäisikö minun teidän mielestänne vaihtaa koko kaari vai asentaa vain uusi levikeosa?

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 20:44

Kylläpä on taas äksöniä: http://kuvablogi.com/blog/5160/6/ Ninnu myi Miksun syksyllä ja nyt olis vienyt tamman ja varsan sovitusti laitumelle (varsa jää Ninnulle), ja tamma olikin tuossa kunnossa. Ei ihan pelkällä jälkeisten jäämisellä voi selittää lyhyessä ajassa noin pahaan kuntoon joutumista. Kuulemma vielä omistajuussotkuja: tamma kotisiitospykälän vuoksi Ninnun nimissä eikä ostaja ole sitä edes maksanut vielä kun ei pysty, ja silti "omistaja" sai sen viedä noihin oloihin takaisin missä tamma tuohon kuntoon joutunutkin...

Hippu laitumella, Vilma lähitarkkailussa :)

Kävin Katrilta kyselemässä: Sanoi että vielä kaksikin viikkoa voi Vilmaa odotella ihan rauhassa, sitten voidaan kesäkuun alussa ruveta tutkimaan tarkemmin jos ei vielä ole varsonut. Tänä keväänä ollut kuulemma paljon pitkästi yli menneitä.

Eli ei mitään paniikkia tamman kanssa, niinkuin olen arvellutkin.

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 22:38

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 11:02

Ouluun ->

Lennin kuulumisia tuli, mukava kuulla aina uudestaan miten mieluisa hevonen se omistajalleen on! Saattaa olla että pääsevät tänä vuonna jo aluetasolle, se kuulemma kehittyy niin nopeasti.

26.5. Kannuksen seurakisoissa seuraavan kerran, pitäis melkein koittaa taas päästä katsomaan!

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 23:00

Huh huh, on myllätty pihaa ja poltettu roskia ja vanhoja heinäpaaleja ja kerätty pellolta muoveja ja siivottu halli. Täys päivä :)

Huomenna äitin kanssa Ouluun, jospa saatais sitä Krafftia...