IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 31.03.2006 01:44

Issikat nakkasin tänään Hannelen kanssa kotio. Äiti ja minna taas ressasivat kaikesta oikein urakalla *miten multa menee nopeimmin hermo*

...Enhän minä tajua niille tuoda ruokaa enkä ruokakuppeja.
Voi ei, miten ne nyt elää kun ei niillä olekaan ponya vaan progressia!!!
Nehän karkaa kun ei ole sähkö päällä.
Langoilla on lunta.
"ei niitä saa mitenkään tarhaan, kun porttilanka ei aukea!" (avaamiseen meni multa rapiat 30 sekuntia...)
heinä loppuu
niiden loimet pitää tuoda!!! (loimia on käytetty viimeksi..ööö..viime talvena??)
kuka siivoaa karsinat
plaa plaa plaa
päkä päkä päkä

Argh!

No, sinne ne käveli eikä paljon edenneet, kun lunta oli melkein mahaan asti :D Tuskinpa tarvii murehtia sähkön kierrosta, kun poniparat eivät kyllä kovin vauhdilla tuolta lähde minnekään kun eivät jaksa lumessa kulkea pitkiä matkoja. Äkkiäkös ne sen porkkaavat kuntoon. Osaavatkohan mennä omiin karsinoihin edes reppanat :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.03.2006 23:34

Lento oli nyt suora ajaessa, kun olen ehtinyt riviä hoitaa sen verran ettei varmasti enää ruvet käy juostessa kipeää. Virtaa oli niin mahdottomasti :)

Sukututkimusta...Keskiviikko 29.03.2006 16:52

Rupesin selvittämään aikani kuluksi Chinzan sukua ja menneisyyttä. Löysinkin kivasti tietoa, mm. puuttuvia nimiä isänemän suvusta.

Tällainen tieto löytyi eräästä näyttelystä:
"Reserve miniature champion was a six-year-old licensed stallion named Nemphlar Chinzano Blue from Fife exhibitor Gloria Breen. Sired by national breed champion Mountcross Blue Chip, this stallion comes from the famous Fairy Marshwood bloodlines and achieved 400gn when sold to H. Bloemers, Kampsestraat 19, Haps, Holland."

Kuuluisista Fairy Marshwood sukulinjoista :)

Chinzan emän sisko Duchess Of Thanet on Norjassa ja sieltä sille löytyi hyviä näyttelytuloksia. Isälle Mountross Blue Chipille (kirjoitetaan myös MountrossE Blue Chip??) löytyi myös toinenkin jälkeläinen, Ruotsiin Englannista 28.2.2003 viety tamma Furzefield Little Blue Angel, mustankimo 84-senttinen tamma jolla on jo -04 syntynyt tammavarsakin nimeltään Belekimas Email (i. Stjernens Heros DK-423).

Oi voi, enkai tässä nyt vielä poneista innostu?? Akvaariokuumekin vaivaa ja ostoilmoitus on jo aqua-webissä...

*niska jumissa ja huutava nälkä*

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.03.2006 14:16

Issikat lähtee tässä jossain vaiheessa takaisin Savelaan. Aidat vaan pitäs ensin käydä kiertään, kun langan on olleet siellä lumessa koko talven kiristelemättä. Eipä siinä muuta. Sitten, jossain vaiheessa pitäs lähtä sinne kauas etelään hakeen tuota poniorhia. Ajattelin, josko ensin koittas vielä ne Silvan paperit saada... Pitää lähettää postia sille jolla niiden mahdollisesti pitäisi olla...

Purua pitäis kysellä jostain, turve alkaa olla vähissä. Kyllä se vielä ainaki kuukauden riittää, vaan samapa tuota ois jo nyt alkaa hankkimaan.

Teen Jukalle firman kotisivuja, ja tallensin tunnarit WS_FTP:hen. Eilen yritin alkaa omia sivuja päivittämään, niin oli omat tunnarit sitten kadonneet kokonaan ohjelmasta, varmaan siinä kun tallensi Jukan tunnukset. Ja mullahan onkin se maili tallessa missä tunnarit on, joo'o... No, jospa ne ehkä olis jossain tallessa...

Vakuutus palautti Hillan 250 euron marraskuisista ähkyoire- ell-kuluista hurjat 93 e. Elämä on!

[Ei aihetta]Tiistai 28.03.2006 12:36

No niin, kävin roijaamassa konit pihalle. Oli se kivitalon kokoinen ruuna! Kiltti ja hiljanen. Lento ei ollut hiljainen. Ja tammat sai hepulin ja hyppäs tarhassa. Ja Pyry meinas potkasta kun päästin sen tarhaan. Sitä tavallista siis.

[Ei aihetta]Tiistai 28.03.2006 11:13

Eipäs ole taaskaan oikein asijan tynkää tarjolla. Marian veli tuli meille illalla Oulusta suoraan. Pitäis lähteä aamutallille ja katsoon miltä tämä "tiitiäinen" näyttää, joka on kuulemma iso kuin mikä :)

Valjaskauppoja teen, mitä teen kolmilla valjailla kun on vain yksi ajohevonen :) Pauli Grönberg-silat on tulossa ja molemmat entiset lähtee. Jätän tosin nuo vanhimmat ruskeat varavaljaiksi. Kainalosuojatkin lähtee, toivottavasti niille ei ikinä ole tarvetta :)

Pasi taas kurssilla, jospa tuo jo huomenna tulis takaisin.

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 00:17

Minna tuli pitkästä aikaa kaveriksi ajamaan lennon. Käytiin raskailla Törmälässä kääntymässä. Löytyn tie oli peilijäällä aukeiden kohdalta, onneksi metsätaipaleilta oli tie hyvällä pinnalla.

Ensin oli jäykän oloinen vaan siitä vetristyi matkan taittuessa. Oli paljon suorempi kuin edellisellä lenkillä (kokolaput edelleen) mutta mutta.. vei välillä oikeaa takasta vähän sisäänpäin, kun vasen menee hieman etusen ulkopuolella. Pitää pistää pikapuoliin uuteen kenkään se, vaikkei edellisestäkään vielä kovin montaa viikkoa ole.

Aloitin rivinhoitokuurin taas. Ratsastusta voisi jättää viikoksi pariksi vähän vähemmälle, ettei vain ole siitä kipeytynyt sitten. On niin vaikea muistaa että pitäisi malttaa pitää ratsastukset kevyinä ja lyhyinä, kun se pelaa kuin valmis ratsu... Eipä tuota silti ahdisteltu ole, mutta siltikin voisi löysätä entisestään joksikin aikaa.

Kun tultiin peltojen kautta takaisin, Pyry tollotti ensin kaukaa jo hartaasti meitä, ja pelloille päästyämme se lähti revittämään pitkin tarhaa muka peloissaan meitä karkuun häntä tötteröllä. Kiva että silläkin joskus tuota huumorintajua esiintyy... :D

Pitää ostaa seuraavista raveista b-vitamiinia, lennolle hattu :D (vihreä tietysti).. ja mitäs muuta? Niin niitä kenkiä ainakin.. jotain muutakin piti? No, jospa tuo palautuisi mieleen.

Nam, tein mansikkasoppaa. Puuro olis ollut turhan aikaavievä toteuttaa tähän aikaan :) ihan sippi kun aamulla käynyt kylällä, päivällä tehnyt kaikki tallihommat kun en iltatallille päässyt, ja sitten trimmasin koiraa melkein 3 tuntia. No, hyvä tuntipalkka kuitenkin 15e tunnilta!

[Ei aihetta]Tiistai 21.03.2006 21:19

Tänään oli ratsastuspäivä. Menin itse ensin Japella :), elina lennolla ja AR Pyryllä. Vaihdettiin sitten puolivälissä AR:n kanssa hevosia ja käytiin lopuksi Kirvesmiehentiekin edestakaisin.

On se Lento upea katsella ratsastettaessa. Ja toimii erinomaisesti. Pyrynkin kanssa meni hyvin, joko se on oppinut tai sitten minä?

Ai niin, unohtui se pääasia, eli porukalla ratsastuksen pointtihan oli tietysti totutella lentoa kavereihin. Hyvin jaksoi keskittyä hommiin vaikka Pyryllä ja Japella pyörittiin tarkoituksella melko lähellä koko ajan. Vielä muutama kerta sitten se pyöritteli silmiä ja koitti likistellä heti kun tuli vierestä ohi, mutta nyt ei ollut mitenkään seurasta tohkeissaan.

[Ei aihetta]Maanantai 20.03.2006 20:13

Kävin ajelemassa Haisun lenkin hiittikärryillä ihan yksin, hui. Ei ollut ihan satasen oloinen, ihan kuin vähän olisi jostain jumissa tms. Päätä piti vauhdissa taas enempi vasemmalla, vaikka olikin kokolaput. Muuten juoksee kyllä suorassa. Levittäminen todellakin on vähentynyt tosi paljon Saarelan kengityksen jälkeen, mutta enpä tiedä onko se hyvä vai huono asia? Minusta kuitenkin nätemmin juossut levittäessään, nyt oli vähän ahtaan oloinen jotenkin. Ei siis mitään varsinaista vikaa tai könkkäämistä mutta ei niin hyvällä ravilla ollut kuin aiemmin.

Lenkin jälkeen katsoin että vasempaan takaseen on taas pamahtanut rivi pahemmaksi, muissa jaloissa ei ole mitään, sekin saattoi varmasti vaikuttaa?

Takaisin tullessani oli Otto vetänyt sohvalta askartelutarvikkeita täynnä olleen pussin, silpunnut sieltä yhtä sun toista ja ennen kaikkea ottanut punaisen tussin purulelukseen. Lattia oli täynnä punaisia tassunjälkiä ja koiralla punaiset tassut, pureskeltu tussi löytyi Oton omasta boxista... No, onneksi oli vesiliukoinen tussi ;D

[Ei aihetta]Maanantai 20.03.2006 12:13

Ajopäivä olis tänään, aamulla olin taas reippaana ja tein kaikki hommat valmiiksi. Ei ole illaksi kuin vesien kanto jäljellä. Katsotaan, kävisinkö yksin hiittikärryillä ajamassa, vaiko raskailla. Eihän se ole kuin kynnyskysymys... :)

Muutenkin vois yrittää saada täällä kotonakin jotain aikaan. Tuulikaapista puuttuu yhä se "hattuhylly" ja avaimille naulakko... Jos lähtis tuonne autotalliin rymyämään... Ja siitä tulikin mieleen, että autokin pitäisi siivota... _muutamat_ heinänkorret ja koirankeksit taitaa lattialta löytyä :D