IRC-Galleria

Huippua!Sunnuntai 28.05.2006 16:18

Heräsin tänään puoli kahdeksalta aamulla. Söin, käytin koiran ulkona ja lähdin hakemaan Annaa. Me mentiin Espooseen ratsastamaan!!!=)
Oltiin tallilla 9.20 eli ajoissa. Odoteltiin siinä sitten henkilökuntaa että saadaan hevoset. Ne oli vielä laitumella siinä vaiheessa joten haettiin ne sieltä. Mä sain Oskun, joka on tamma vaikka nimi muuta sanookin. Osku pötkötteli kaikessa rauhassa ja vaan katteli kun tulin siihen viereen. Laitoin sille riimun päähän ja yritin saada sitä ylös. Ei mitään....Tallin omistajan, Marian, piti tulla tönäseen sitä takapuolesta et se saatiin liikkeelle. =)
Laitettiin sitten heposet kuntoon ja Maria neuvo meille reitin jota ratsastaa ja eiku menoks!
Mentiin ravia, tölttiä ja laukkaa vuorotellen. Eniten kyllä sitä laukkaa.=)
Oli niiiin mahtavaa! Oskuki innostu sitten kun takaa tuli kolme hevosta, jotka me sitten päästettiin edelle kun me mentiin sen verran rauhallisemmin, että mun piti kääntää se toisin päin ettei se näe niitä hevosia. Odotin että ne katoaa mutkan taa ja käänsin Oskun. Saman tien se lähti! En sanonu tai tehny mitään! Osku laukkasi ku viimestä päivää.=)
Mietin siinä vähän että miten mä sen pysäytän ja et mihin se menee, mut kyl se sit rauhottu ja hidasti käyntiin. Tajusi kai että ei saa niitä muita kiinni.=)
Oltiin tasan tunti maastossa ja tallilla annettiin niille ruoka-annokset.
Maksettiin ja lähettiin himaan....mentiin kyllä Alepan kautta. ;) Haistiin varmaan tosi hyvälle.=)
Uudestaan pitää päästä! Kokeilin sellasta läpyskäsatulaa ja se oli helvetin hyvä!!! Nyt katotaan huomenna onko takapuoli vähempi vai enempi kipee, ku mitä olis tavallisella satulalla.=)
Pääsispä äkkiä uudestaan.=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.