IRC-Galleria

Irtonainen olo....Lauantai 21.01.2006 20:04

Heräsin tänään sitten viittä vaille neljä....kello oli kyllä soimassa neljältä, mutta olin heräilly koko yön parin tunnin, ja sitten puolen tunnin välein kattomaan kelloa etten vaan nuku pommiin...Puoles tunnis pakkasin kassin ja koiran, puin vaatteet ja lähin pihalle...pakkasmittari näytti -19. Työkaverin kyydillä toimistolle, jossa jo yhenlainen "armeija" odotti iskua. =)
Puoli kuuden aikaan oltiin jo lumihommissa, muita lumenluojia ei näkyny. Vaan tyyppejä jotka oli menossa baari-illan jälkeen kotiin. Oli huisia nähä Helsingin keskusta miltei tyhjänä....=)
Hommat vedettiin siten et, mä ja Pete vedettiin lapioilla seinänvierustasta lumet kadulle ja Pikku-J kasasi ne Willellä (pikkutraktoriTaijokuvehje) helvettiin. Pete heitti hiekkaa kadulle ja eikun seuaavaan taloon. Ensimmäiseks aamulla otettiin kadut ja myöhemmin mentiin takasin ottaan sisäpihat. Ja sitä helvetin lunta riitti!!! Varpaat oli ihan jäässä. Perse myös...Sormet jääty välillä kun piti lapion kahvasta kiinni. Ei siinä pakkases mitään, mut kun tuuli niin saatanasti. Toimistolla tuli kuittia mun punasesta nenästä...mut sehän vaan osottaa et oon tehny hommia...=) Pomo kysy et "Miten sulla voi palella? Pohjosen tyttöjä...."
VITTU MÄ MIKÄÄN ESKIMO OLE!!!!!!!!!
Jos pakkasella tuulee, se nostaa miinusasteita...kai sen nyt jokainen tietää...luulis....
Työt saatiin tehtyä yhteen mennessä...aika nopsaan meni aika silti, vaikka kahdeksan yhdeksän maissa musta alko tuntuun et talot ei lopu ikinä, eikä se lumi..ja et pakkanen vaan kiristyy....Mutta pääsin mä pois sieltä.=) Sain jopa ajaa sellasta Willeä!!! Huippuvehje!!!Siinä ei käänny pyörät niinku tavallisessa autossa, vaan siinä on nivelet keskellä ja se taittuu siitä. Vetasin rundin yhdellä pihalla, mä oon melkeen jo pro-Willekuski.=)
Kotona olin vasta puoli kolmen aikaan...Petelle heitti keikan vielä siihen, joten istuin autossa koiran kanssa ainaki tunnin....Kotona pissatin Ukkelin, puhistin oman auton lumesta ja potkin vähän niitä lumia siitä ympäriltä ettei jäädy ja sit vasta menin sisälle....Söin ja menin nukkumaan. Heräsin ku puhelin soi. Oli ehtiny tulla jo pimiä ja luulin et pomo soittaa jo takasin lumitöihin...Mutta se onneksi oli vaan äiti.=)
Oon vieläki ihan sekasi....ei tiiä pitäskö laittaa ruokaa vai kävellä Heselle...hmmmm...Taidan kävellä Heselle....=) No, katotaan nyt...Illalla ei ainakaan uni heti tule, se on varma...Mutta en mä mihinkään jaksa lähteekkään...Voin olla huomenna aika kipee...PAikat saattaa olla jumissa.=) Sille ei voi nyt mitään....
Mutta parasta tässä lumentulossa on se että MÄ PÄÄSEN HIIHTÄÄN vihdoin ja viimein!!!=)
Kunhan vaan vähän lauhtus....pakkanen....aina jotain....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.