IRC-Galleria

Tietenki...Sunnuntai 05.03.2006 21:34

Heräsin aamulla jo ennen yheksää ensimmäisen kerran...Ei toi koira anna mun enää nukkuakaan...Mut on se kyllä kiva herätä kun herra tökkii karvakuonolla ja räkii naamalle...=)
Nukuin sitten 1,5 tuntia tossa sohvalla...En millään meinannu pysyy hereillä et oisin kattonu loppuun dokumentin Rooman valtakunnasta...Ei siinä että ohjelma ois tylsä, vaan olin just syöny Ukkelin kans kalaa.=) Ja sehän väsyttää...
Nippa nappa pysyin hereillä...
Enkä ole käyny siellä hiihtämässäkään...vielä...enkä varmaan menekään...Kun en osaa voidella niitä....suksia. Mut oon mä hommaamas uutta harrastusta itelle. Ensimmäinen tunti on 25.3. klo 12.00. Mä meen ratsastaan hevosella!!!!! Islanninhevosella tarkemmin sanottuna. Ikinä en ole semmosta epeliä nähny....=) Oon aivan innoissaan...ja kolme viikkoa pitäs odottaa vielä...No, hyvää kannattaa odottaa..
Kävin viikko sitten lautailemassa Espoon Serena Skissä. Joka on aivan perseestä...ei siitä sen enempää...Tuli aika ikävä pohjosen keskuksia ja Pullinkia varsinki....
Kauhee autokuume mulla on taas vaihteeksi. Kävin jo Delta-auton sivuilla katteleen uutta kotturaa itelle..mut miten mä voisin luopuu Nyyssösestä? Oon tehny itelle ongelman antamalla autolle nimen ja persoonallisuuden...=)
Muuten mulla menee ihan rauhallisesti. Oottelen täs synttäreitä ja sitä et vanhanpiian raja menis ohi...Äiti sano et kun täyttää 24 on virallisesti vanhapiika jos ei seurustele. Syksyllä vedin hirveetä paniikkia asiasta, mut nyt oon hyväksyny mun tulevaisuuden. =D Mitä mä kumppanilla kun halipulassa voin halii Ukkelia...
Oon jo kuumeisesti miettiny mitä teen kesälomalla. Kokonaiset neljä viikkoa!!! Yritän käydä velipojan luona Ruotsissa..ja mökillä. Ja varmaan mummolassakin...Oon käyny siellä viimeks vuonna 2003...Ja Kemissä kattoon kavereita. Taitaa neljä viikkoo loppua kesken.=)
Meinas tänään käydä köpösti...kun heräsin ja menin keittiöön, huomasin et levy oli kalanpaiston jälkeen jääny päälle, kolmoselle. Onneksi tossa hellassa on sellanen aikanappula. Levyt ei toimi jos ei sitä ensin väännä päälle. Vähän säikähin.
Ja joku hullu oli viime sunnuntaina ajanu stop-merkin takaa pysähtymättä mun veljen rekan eteen. Hulluja. Onneksi kukaan ei kuollu...
Jaa-a. Se on taas työntäyteinen viikko edessä...ei vois vähempää kiinnostaa...mutta kesän jälkeen ei onneksi edes tarvitse.=) Sillon toivon mukaan vaihtuu työpaikka. Ja asunto.=)
Mutta lähden nyt viemään ton pierutyynyn ulos ja haen samalla suklaata...Jos vaikka ois pääsiäiskarkit tullu kauppoihin.=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.