IRC-Galleria

HihTiistai 24.07.2007 14:35

Eilen kävin ensimmäistä kertaa ratsastamassa Siirillä. Hieman jännitti, mutta kun selkään pääsin kaikki oli hyvin. Lähettiin sitten,Topi vanavedessä "köpötteleen" tietä pitkin. Topsulla oli vaikeuksia pysyä Siirin perässä, se meni niin tohkeissaan eteenpäin. =) Kaikki pienetkin tiet piti katsoa minne ne menee ja kaikkee suurta ihmeteltävää riitti paluumatkallekin, vaikka oli ihan just se sama tie.=)
Topi välillä ravasi edelläkin, mutta eipä Siiri siitä paljon mitään sanonu. Ei saanu hepulia. Meni ihan sitä vauhtia kun itse halusin. Kyllä se sitten innostu sen verran et vähän ravattiin, kun en kauheesti estelly. Ihan hyvä ravi oli, mutta siitä toisesta askellajista en tiedä, laukkaa se ei ollu. Mut tosi pehmyt ja kiva istua kyydissä, ei pompottanu yhtään.=)
Ja vaika Topi jatko ravia eteenpäin kun mä halusin jo hidastaa, Siiri totteli. Ei edes yrittäny mennä kovempaa. Topista olis ollu kivaa ottaa kisa.=) Ehkä joku päivä sitten..;)
Tänään olisi suunnitteilla tulla koululle hieman hyppeleen. Sunnuntaina kun olisi hyppelykisat ja sinne pitäis mennä.=) Katsotaan josko Siirilläkin kokeilisi jotain puomeja. Saa nähdä mitä se tästä kaikesta sanoo, outo paikka ja ihme aitaus...=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.