IRC-Galleria

ei jumalauta...Tiistai 18.04.2006 20:48

Mä oon loman tarpeessa....
Pääsiäislomaki meni niin perseellen ku vaan voi mennä. Siis nukkumisen kannalta...muuten oli tosi mukavaa pitkästä aikaa.;)
Autossa tuli istuttuu suurimman osan ajasta...kun piti se pikku-Justus lähtee viemään takasin Loimaalle. Ei pojista tullu kavereita. Ehkä pitkän ajan kanssa mut ei ole aikaa...eikä hermoja kun Justus oli niin vihanen Jymille. Ei Ukko tarvi sellasta stressiä. Sitä joko tullaan toimeen heti tai ei ollenkaan. piste.
Velipoijan kaa sitten ajeltiin kellon ympäri....tulipahan sisäänajettuu Kepen uus autoki. Teki aika pahaa seurata kilometrimittaria.=) Kaupasta kun sen Kepnekainen haki, oli mittaris 7km...nyt se oli jo jotain 2000....hohhoijakkaa.=)
Toivottavasti Justus saa uuden kodin pian. Oli se silti niin kiltti pikku koira. Laitan kuvaa sivuille kun saan sellasii..=)
On sitten synttärit tänään. Töissä Nadja sano kaikille jotka onnitteli et se on vanhapiika nyt. Paraski puhumaan. :D
Kari sitten kysyki et "Eikös se ole aika tehä asialle jotain?" Mä et "Kun ne ei ikinä onnistu."
Älkääkä kysykö miksi ne ei onnistu. Mä en tiedä. Kukaan ei koskaan kerro mulle mikä menee vikaan...
Mutta ei masennuta! Mulla on synttärit!!!=) Sain Maijalta, Nadjalta ja Petriltä (joka hylkäs meidät viime viikolla) maaiman isoimman pääsiäismunan. Toivottavasti se on oikeeta suklaata.=) Tossa se pötköttää pöydällä...odottaa avaamista....mutta täytyy eka kai syödä jotain ruokasampaa. Vaikka pullaa kun sitä kerran on. Emäntä tunki sitä ja kaikkee muuta mukaan. Ei hemmetti! Mulla on jopa synttärikakkua!!!! No niin. Kahvin keittoon siis...Vieraita on kai turha odotella. No, saampa ite enemmän.=)
Musta tulee lihava vanhapiika.=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.