IRC-Galleria

:)Perjantai 18.11.2005 03:27

Katselinpa lars von trierin valtakunnan ekan jakson ja totesin, että ko. sarja on aivan yhtä loistava kuin muistinkin! Silloin joskus yläasteaikoina kun se tuli tv:stä niin oli aivan pakko nähdä jokainen jakso, mutta enää en sarjasta muuta muistanutkaan kuin oman addiktioni siihen. Oli kovin positiivista huomata, että mulla oli melko kakaranakin hyvä maku tv:n suhteen :) Ollut muutenkin hyvä pvä, kaikki tuntuu taas sujuvan melkoisen mukavasti...

On kovin hassuja torstait ja perjantait tässä jaksossa kun on vain kolme tuntia koulua. On vain aika lusmuileva olo, aivan kuin lintsaisi aamupvän kun käy koululla vain kääntymässä. Tietenkin sen luppoajan voisi käyttää hyödyksi ja valmistaa omia vaateprojekteja sillä välin, koululle kun kuitenkin saa mennä omallakin ajalla tekemään mitä haluaa.

Tulossa kotiviikonloppu, voisi vetäistä kalsarikännit :) baarissa ei kamalan paljoa salossa jaksa käydä ellei ole hyvä porukka kasassa. Ensi vkolla onkin sitten yhdet pippalot, minne olen ehkäpä menossa. Niin että rauhallinen univkonloppu voisi olla aika jees.

Menisinkö nukkumaan vai katselisinko toisen jakson valtakunnasta.. hmm..

öitä nyt joka tapauksessa ihmiset <3

edit:
no kyllä mä vieläkin aika kakara olen, myönnetään :D Ja hitto, ei mahdu miulle enää uusia yhteisöjä ja olin juuri lisäämässä kylmä rinki - oz -yhteisöä listaani. Noh valivali, kai sen vipin voisi sitten jossain välissä hommata, tuntuu vain kovin typerältä maksaa irc-galleriasta (ja kuuluuko vippiin edes enemmän yhteisöjä? Aika turhiahan ne ovat, mutta musta on tullut yhteisö junkie)... Vielä kun en kuitenkaan mitään modejakaan osaa (ainakaan hienoja sellaisia) väsätä, vaikka aika nörtti välillä olenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.