IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 00:11

Flunssaa taas. Ja perjantaina on koulun muotinäytös. Oon ihan varma että kun saan kaupungille raahattua itseni niin tuossa kamalassa kelissä on tekoripset lentänyt jonnekin Halikkoon asti ja meikit pitkin poskia. Ääh. Ja sitten mulla pömpöttää ihan takuuvarmana vatsa kun oon vähäsen syöny liikaa viime aikoina. Noh, pikadieetti ennen näytöstä niin hyvä tulee.. toivottavasti..

Mie lähenkin tukholmaan maaliskuussa. Varmaankin. Tulee kovin kivaa ja sitten näen tosi ylikivoja ja -nättejä tyttöjä, sinne kun muutaman kaunottaren kanssa menen :) Nyt pitäisi vain säästää opintotuesta sen verran että on vähäsen rahaakin :)

Teen maatuskakorsetin. Siitä tulee suloisin ikinä! Sain viimein metsästettyä plansetinkin siihen, kun olen niin laiska lähteä tilailemaan sellaisia ulkomailta.

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 00:30

Tyttö sai lahjoja. Ihan ylikivoja lahjoja. Ja ihan ylipaljon rahaakin :) On se joulupukki kovin hassu setä kun jaksaa joku vuosi niitä lahjoja roudata. Ja sit mä oon aina niin kiltti tyttö, niin tottakai se mulle niitä roudaa :) Ja ihan oikeaa absinttiakin sain (buahahaa, pukki tuo kiltille lapselle vihreää litkuakin että voisi olla vähemmän kiltti jatkossa)

Oi kun materia tekee onnelliseksi. Tai no tällä hetkellä olo on muutenkin melkoisen hyvä, ei valittamista...

Hiihih, alennusmyynnit alkaa ja pääsee tuhlaamaan :)

[Ei aihetta]Perjantai 09.12.2005 19:03

Ahdistuspvä.

ainakin viimein sain sen yhden takin valmiiksi. On ollu jo kuukauden melkein valmiina, en oo vaan jaksanu tehdä ihan loppuun asti sitä...Laiskuus.

saa nähdä meneekö taas tänään punkkua paljonkin. Toisaalta ei tekis mieli yhtään, mutta ehkä sitten kuitenkin...

Ärsyttää yksi ihminen, joka laukoo suustaan faktoina juttuja, joista ei tiedä yhtään mitään, mur. Ei sitten voi ottaa asioista selvää ennen kuin menee levitteleen ihmisille näitä "faktojaan". Ah, kun jotkut ovat vain niin viisaita ja tietävät kaiken kaikesta.

Flunssa ja kurkku kuolee pian. Auauau, sattuu...

[Ei aihetta]Maanantai 05.12.2005 02:25

Ei saisi juoda kerralla niin paljoa kuin mitä perjantaina join. Muisti pätkii ja se ei ole kovin mukavaa... Vaikka itse ilta oli kyllä kiva sen verran mitä muistan :) Alan kai pikkuhiljaa tulla vanhaksi kun muistikaan ei meinaa pysyä tallella, vaikka ei edes absinttiin koske. Se aine vie multa aina osan muistista...

Täytyykin ostaa taas joskus absinttia, kovin viehättävää vihreää litkua :) Se saa aikaan kummallisia unia, siis vielä kummallisempia kuin mitä ne normaalisti ovat.

Paleltaa koko ajan. Hrrr... Talvi saa sen aikaan: palelen jatkuvasti, vaikka olisin ihan sisätiloissa ja villasukat jalassa ym. Ja silti täytyy pihalla kuitenkin melkein aina kulkea lyhyissä hameissa jne, olen siis typerä. Ainakin verkkosukat olen tajunnut jättää kesäkäyttöön lähinnä.

Väsymys.

Taidan mennä nukkumaan. Ja sitäpaitsi haluan nyt unen, jonkun lämpöisen ja mukavan sellaisen.

Uni -->

[Ei aihetta]Tiistai 29.11.2005 19:39

Taasen vietin viikonlopun koskissa, oli velipuolella synttärit ja pippalot. Kaljarallia Naakan koulun pihassa, kännejä ja väsymystä.

Alahuuli sai korun. Pienen ja soman ja kovin kutiavan.

Pitää varata se laulutuntiaika, en saa mitään aikaseksi. Pitäisi koulujuttujakin tehdä.

Valo-tyttöä leikeltiin tänään. Eipä tule enää kiimoja sille. Nyt se nukkuu ressukkana kauluri kaulassa vielä nukutuslääkkeiden vaikutuksen alaisena. Pikkuinen tyttö-rukka...

[Ei aihetta]Maanantai 21.11.2005 15:47

Söin äsken suklaapatukan ja nyt on ällöhuono olo. En mä vaan opi millään ettei ylimakea sovi mulle.

Tiia on kivoin <3 se osti mulle synttärilahjaks kuituhiusta :) Monen väristä ja mukavaa :) oli kiva saada paketti lontoosta, tunsin oloni melkein tärkeäksi :) Nyt kamala into vääntää päähän pinkkiä ja vaaleanpunaista rastaa, voisi vielä sotkea joukkoon valkoista ja blondia ja näyttää karkkitukkabarbilta ^^ Tosin barbia musta saisi tekemälläkään, mut enivei. Haluaisin muutenkin saada tän mustan värin päässä ihan vitivalkoiseksi, sellaiseksi hopeanhohtoiseksi. Veikkaan vaan, että jos alan blondaileen, niin lopputulos on keltainen kuin kissanpissa. Ja luultavasti päässä sojottaa sen jälkeen kolme karvaa pystyssä. Ah, kuin kaunista ^^ Sitten musta vois tulla sellanen tru-nätti androgyyni, joka meikkaa aivan liikaa ja otan kasvot täyteen metallia niin että mummot hyppivät kadulla karkuun. Tosin siihen lookkiin pitäisi olla sairaalloisen laiha ja parikymmentä senttiä pidempi kuin mitä nyt ole. Oih. kaunista...

Jihuu, bailatino tänään :) ja sit täytyy soitella lauluopella et haluisiko se pitää mulle tunnin tällä vkolla :)

haluan niitä kivoja vihreäteepallukoita. Niitä, mitkä aukeavat teevedessä kukaksi. Ovat kovin somia <3 taidan mennä keittämään teetä ja sytyttämään kynttilöitä kun on tuollainen talvi-ilma ulkona.

:)Perjantai 18.11.2005 03:27

Katselinpa lars von trierin valtakunnan ekan jakson ja totesin, että ko. sarja on aivan yhtä loistava kuin muistinkin! Silloin joskus yläasteaikoina kun se tuli tv:stä niin oli aivan pakko nähdä jokainen jakso, mutta enää en sarjasta muuta muistanutkaan kuin oman addiktioni siihen. Oli kovin positiivista huomata, että mulla oli melko kakaranakin hyvä maku tv:n suhteen :) Ollut muutenkin hyvä pvä, kaikki tuntuu taas sujuvan melkoisen mukavasti...

On kovin hassuja torstait ja perjantait tässä jaksossa kun on vain kolme tuntia koulua. On vain aika lusmuileva olo, aivan kuin lintsaisi aamupvän kun käy koululla vain kääntymässä. Tietenkin sen luppoajan voisi käyttää hyödyksi ja valmistaa omia vaateprojekteja sillä välin, koululle kun kuitenkin saa mennä omallakin ajalla tekemään mitä haluaa.

Tulossa kotiviikonloppu, voisi vetäistä kalsarikännit :) baarissa ei kamalan paljoa salossa jaksa käydä ellei ole hyvä porukka kasassa. Ensi vkolla onkin sitten yhdet pippalot, minne olen ehkäpä menossa. Niin että rauhallinen univkonloppu voisi olla aika jees.

Menisinkö nukkumaan vai katselisinko toisen jakson valtakunnasta.. hmm..

öitä nyt joka tapauksessa ihmiset <3

edit:
no kyllä mä vieläkin aika kakara olen, myönnetään :D Ja hitto, ei mahdu miulle enää uusia yhteisöjä ja olin juuri lisäämässä kylmä rinki - oz -yhteisöä listaani. Noh valivali, kai sen vipin voisi sitten jossain välissä hommata, tuntuu vain kovin typerältä maksaa irc-galleriasta (ja kuuluuko vippiin edes enemmän yhteisöjä? Aika turhiahan ne ovat, mutta musta on tullut yhteisö junkie)... Vielä kun en kuitenkaan mitään modejakaan osaa (ainakaan hienoja sellaisia) väsätä, vaikka aika nörtti välillä olenkin.

piupipiuMaanantai 14.11.2005 02:13

aloitan täälläkin sitten päiväkirjan, niinkuin niitä ei tarpeeksi olisi jo ennestään netissä :)

Oli syndet, oli pippalot. Ja oli kännit.

Niin siis taasen eksyin valkeakoskelle ja vietin kaksi iltaa ihanaisen china_dollin kanssa (tykkään siitä tytöstä kovin) baarissa juoden itseni kovin humalaan. Tuli tanssittua ja naurettua ja vähäsen masisteltuakin (mutta se masistelu nyt kuuluu aina normaliin humalaan jossakin vaiheessa, onneksi ei yleensä kestä kauaa)

Nut nuutunut olo kivan vkonlopun jälkeen. Sunnuntait eivät ikinä ole niitä parhaita päiviä vaikka tänään äidin valmistamaa synttärikakkua liikaa nautinkin.

Ja sain parhaan lahjan, olen nyt uuden kauniin ja pinkin iPod minin ylpeä omistaja :) se on suloinen laite <3 tykkään
- Vanhemmat »