IRC-Galleria

Unvisible

Unvisible

Mess with the best, Die like the rest..

Blogi

- Vanhemmat »

vastoinkäymisiä..Maanantai 31.10.2005 19:58

argh.... ilmestyskirjan tapahtumat alkavat käymään toteen.. eli toisin sanoen maailman loppu on käsillä.. tai ainakin oli.. yöllä kun tulin kotio niin tietokone oli sammunut, emolevy oli kärähtyny.. eih.. joutu heti ottaan puhelimen käteen ja kaverilta lainaamaan tietokonetta. Aamulla vein oman koneeni huoltoon ja vaihdatin emolevyn, prosessorin, kotelon tuulettimen ja otin 1gb:n verran muistia lisää. Kone on nyt valmiina pönöttämässä Bulldogin tiloissa ja saan sen huomenna haettua poies..

Nyt on alla joku vanha ~400mhz "tehomylly" .. kaikki kestää liian kauan..

huomenna tulee onneksi 1.8Ghz vääntökone vanhan 1,4Ghz nuhapumpun tilalle.. :D

.. vielä 22h pitää odottaa...

- Odottavan aika on pitkä!

pyhitä lepopäivä...Sunnuntai 30.10.2005 12:36

kyl.. vihdoinki pääsi kotio asti.. yö tuli vedettyä taas semmosta rallia ja aamu pelattua photoplaytä ABC-Lahdesjärvellä.. Tulipahan tehtyä Shanghai nimiseen peliin uusi ennätys: 424.000 =) !!

Tjuuh.. aamiainen on syöty ja osoitteessa http://www.paf.fi tuli tehtyä päivän veto...:

Fiorentina - Cagliari
1 1,42

Livorno - Parma
1 1,85

Reggina - Lazio
2 2,50

Kokonaiskerroin 6,56
Panos 10€ ..

ns. päivä pulkassa.. =)
rahaa odotellessa nukkumaan..EDIT:

ja vituikshan sekin veto meni perkele.. Reggina voitti Lazion 1 - 0.. muut oikein

teini angsteilua...Perjantai 28.10.2005 20:12

ah... näitä elämän laatu hetkiä.. voiko perjantai aamu enää paremmin alkaa kuin teini angsteilun turvin.. tätä uskomatonta vastarintaa ja selittämätöntä itsetuhoa.. huoh.. ihmisiä on niin erilaisia - mutta onneksi erilaisia.. noh.. ei tässä ketään.. tuli nukuttua siinä sitten loppupeleissä muutama lepponen tunti ja tänään sitiin pyörittään.. :D ..

argh.. valmistautumista...Torstai 27.10.2005 13:17

huoh.. Fyysikan koe alkaa klo 11 tänään ja oon ihan pihalla koko aiheesta.. Metriäkään en ole vielä aiheesta lukenut, saati sitten harjoitellut..Nyt yritän hieman lukea ja oppia jotain, muttei kyllä tästä tuu yhtään mitään.. Alkaa pikku hiljaa vaikuttaan siltä ettei olis kannattanut olla niitä kaikkia tunteja poies.. Onneksi tänään on viikon viimeinen koulupäivä.. .. Mutta nyt kouluun ja koetta tekemään..

hylsyä odotellessa... :Dedit...

16:28

.. loppupeleissä koe meni yllättävän hyvin ku kaavastoa yritti hieroa.. ehkä jopa saan kokeesta numeron kirjaimen sijaan.. :D
mutta nyt vähän safkaa naamaan ja halippazuippa --> puntille!!!

talvi taisi tulla??Keskiviikko 26.10.2005 10:17

Hieno valkoinen aamu tänään.. Pääsee liikenteeseen kokeilemaan taitojaan ja käsijarrua.. :D .. sain juuri Rammsteinin uuden albumin Rosenrot:in autoon taustalle soimaan.. loistavaa ajomusiikkia näin pimeyden valloittaman suomen talvimaisemaan.. =) .. ja eiku radalle..
- Vanhemmat »