IRC-Galleria

Urbaanitarzan

Urbaanitarzan

Hell yeah!

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

JuhlakakkuMaanantai 26.11.2007 15:47

Sopii joulukakuksi, juhannuskakuksi tai vaikka viikonloppukakuksi.

1 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 l viskiä

Ota esiin suurehko kulho. Tarkasta maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas. Varmista, että viski on vielä hyvää, kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon, shamoin kuivatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle. Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisshelillä. Maishta shitten onko vishki vielä herkeälaatuishta. Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tai jotain. Ei oo nniin nöpönnuukaahhh. Tsekkaa vishki. Shiivilöi shitruuamehu, lishää yksi ruoka. Lushikka. Shokeria tai jotain, aivan shama ..kele. Voitele uuni. Kkäännä kaakkuvoka 220 asteesheen, älä nohda käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunashta, tshe...tshekkaa taas vishhki. Mee nnnukkummaaan. Kuka s...na yliphäätään viittish shyödä jotain h-hedelmäkakkua?

Minä olenMaanantai 21.05.2007 04:51

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.


1. Vellu on hyvin kiltti ja mukava heppa niin karsinassa kuin kentälläkin.

2. Vellu on kokenut elämässään kovia, sillä eläinsuojeluviranomaiset joutuivat huostaanottamaan sen edelliseltä omistajalta.

3. Vellu on sentään tullut takaisin kovempana, eikä hän ole koskaan vetänyt puihin comebackiaan.

4. Vellu on oikea pieni ilopilleri ja onnistuu pyörittämään kaikki pikkuvarpaansa ympärille.

5. Tyttöjen perään intoilevana koirana Vellu on ollut aika kova metelöimään lenkeillä viime aikoina.

6. Vellu on ollut pienellä näyttelytauolla alkuvuoden keskittyen lähinnä tokon treenaukseen.

7. Sittemmin Vellu on tummunut paljon, kuten mahdollisesti Jürikin.

8. Alli ja Vellu on mukavat ja yhteensopivat nimet. Taitavat muutenkin olla sopiva kaveripari.

9. Vellu on todella kiltti, ja se pitää ihmisistä.

10. Vellu on niinku noin yleisesti ottaen aika kiero tapaus. Vellu on helppo kuljettaa, ei pane hanttiin vaan kävelee kuin koira perässä.


EXTRA: Nuuskiminen ja metsässä juoksentelu ovat pojan lempiharrastuksia tyttöjen vikittelyn ohella eikä Vellu voi ymmärtää, miksi KAIKKI tytöt eivät rakastu häneen =).

Vellu 1-3 luokalla.Tiistai 21.11.2006 00:58

1. Luokka
Osaat työskennellä yksin ja yhdessä toisten kanssa. Olet reipas poika. Ilmaiset hyvin ajatuksiasi ja osallistut innokkaasti keskusteluihin. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on monia mielenkiintoisia ideoita. Esiinnyt reippaasti. Muistathan, että sinä huolehdit omista tehtävistäsi.

2. Luokka
Työskentelet yleensä innokkaasti ja huolehdit tehtävistäsi. On mukava, kun olet innokas koululainen. Sinulla on mukavia ideoita. Kuuntele edelleenkin ohjeita ja pyri toimimaan niiden mukaisesti. Kirjoittaminen sujuu aika hyvin. Tarinasi ovat edelleenkin mielenkiintoisia.

3. Luokka
Mieti ensin ja toimi sitten, säästyt monelta harmilta ja riidalta. Kannat hienosti vastuun tekemisistäsi. Olet pohdiskelija ja hyvä keskustelija. Osaat perustella mielipiteesi. Uskallat olla erimieltä enemmistöä vastaan. Kirjoitat lennokkaita juttuja. Ilman työtä et saavuta virheetöntä tekstiä etkä kaunista käsialaa.
Ekstrovertti
*---- Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*---- Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

-Tiistai 28.02.2006 22:31

Kyseenalaista itsestäänselvyys - maailman on tiedetty olevan litteä.

Avaudun.Tiistai 03.01.2006 21:02

Miks kaikki talvikengät näyttää vaellusmonoilta!!

Rakas vuorokausikirja.Maanantai 28.11.2005 03:06

Päiväkirja.

Miksi se on päiväkirja? Eikö sinne kuitenkin kerrota myös asioita joita tapahtuu yöllä. Jos ei satu nukkumaan, niinkuin kunnon kansalaiset yöllä tekevät. Mutta voihan unistaan kirjoittaa. Puhumattakaan muista vuorokausien ajasta.

Ehdotan siis, että käsite "päiväkirja" tunnettaisiin jatkossa paljon yksiselitteisemmällä "vuorokausikirja" termillä. Adressi on allekirjoitettavissa kaikissa Suomen kirjastoissa keskiviikkoon 1.3.2006 asti, kunnes uusi tasavallan presidentti astuu virkaansa, jolloin se luovutetaan suoraan hänelle. Kuka sitten onkaan.

Arrivederci ystäväni!

Tänään on huomenna eilen.Keskiviikko 26.10.2005 19:23

Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Miksi käytät sen kallisarvoisia minuutteja lukemalla tätä?
« Uudemmat - Vanhemmat »