IRC-Galleria

Urbansystem

Urbansystem

Ei tiskaa enää..

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 14:54

Väsyttää ja on kippee olo.
Kirjoitan siis tänne

Multa kysyttiin mitä mieltä mä olen tatuoinneista.

Siis tosi mahtava juttu. Miksi ei? Onhan se hieno kun saa ainutkertaiseen ihoonsa hakata kuvan jostain pokemon-pallosta tai muusta vastaavasta. 17-vuotiaana otettu "hieno" tribaali alaselässä on 75-vuotiaana ruma töherrys persvaossa. Bodaajan ottama tribaali hauiksessa on harrastuksen lopettamisen jälkeen epäsymmetrinen orjantappura, joka toisella puolella kättä on kyynerpäässä ja toisella olkapäässä.

ai, tatuoinnin voi ottaa myös jokin syvempi tarkoitus mielessään?
Tatuoihan eräs "tunnettu" suomalainen nakuposeeraaja pötsiinsä "syvemmän tarkoitusen" sisältävän tekstin: "There were is mill there is a road". Oikea lausehdushan menee kutakuinkin "Where there's a will there's a way". Siinä teille syvempää tarkoitusta.
Kyllä muakin harmittas. Ja samasta aiheesta on lukuisia julkkis-esimerkkejä.

Eihän siinä mitään, kyllä toiset tatuoinnit on oikeasti ihan hienon näköisiäkin. Silti en ymmärrä ideaa. Niin monta kertaa olen kuullut ihmisten manaavan, että piti tuollainenkin mennä ottamaan. "se oli sillo sielä teneriffalla, emmä muista mistä mä sain päähäni tatuida mahaani yleiskoneen, mutta sellanen mun navan yläpuolella nyt on" tai toinen, lähes yhtä riemukas: "nää leijonakuvat tuli mun pohkeisii ku kavereitte kans juhlittii MM-kultaa sillo 95.. huomattii saunaillas et meil on kaikilla samanlaiset"

Parhaita on kuitenkin ne ihmiset, erityisesti miehet, jotka tatuoivat vaimonsa nimen hauikseensa. (saahan naisetkin vaimonsa nimen kirjoittaa jos haluavat, kaikkihan nykyään on sallittua) Ottaen huomioon korkeat avioerotilastot, se on mielestäni aika rohkeaa. Ja tyhmää, kuten moni aviopari tai avopari tai ihan mikä vaan, on käytännössä osoittanut. Tuohan se toisissa piireissä tiettyä rispektiä, kun eroat muijastas ja vedät sitten tatskan yli viivan ja tatuoit seuraavan hoidon nimen siihen alle. Toimii jos on pitkät kädet.

Multa ei kannata kysellä siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.