IRC-Galleria

Urbansystem

Urbansystem

Ei tiskaa enää..

MombasaSunnuntai 22.01.2006 19:32

Asiat alkavat pikkuhiljaa varmistua. Lentolippujen hinta vajaa 800€ plus hotellit ja sukelluslaite-vuokrat. Tietää ainakin että mihin on säästöjään lykkäämässä. Toivotaan nyt, että kaikki menee niin kuin alustavasti on suunniteltu, eli helsinki-brysseli-nairobi –lento alkaisi 11.4.2006. Voisiko sitä paremmin kirjoitusten jälkeen itseensä palkita kuin matkalla afrikkaan, sukeltamista intian-valtamerellä sekä erinäisten asioiden ihmettelyä.

Matkan päätavoite olisi kuva jossa sukellan merikilpikonnan kanssa. Toisinsanoen, kuvamanipulaatiolla voisi helpostikin säästää sen ison summan rahaa! Mutta kerrankos sitä eletään ja jos vielä vuosikymmenien päästä tässä maailmassa vaikutan, ei minua luultavasti harmita kuolla muutamaa tuhatta köyhempänä, mitään kun en kuitenkaan mukaani täältä saa.

Ainoa negatiivinen asia tässä on se, että aikaa lähtöön ei olisi kuin vajaa kolme kuukautta.. saa Jaakko-poika tehdä todella töitä että mahtuu shortseihinsa, kun on tullut kebabilla käytyä turhankin reippahasti. Ehkä sekin ahkeralla treenillä ja hyvällä ohjelmalla onnistuu. Huomenna vois vaikka aloittaa…

Yo-kirjat odottaa vieläkin lukijaansa…

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.