IRC-Galleria

Tasa-arvoa pls?Keskiviikko 10.09.2008 00:01

Osa tekstimateriaalista on alle kouluikäisiltä ja heikkohermoisilta kiellettyä, joten jos täytät em. kriteerin, niin pyydän sinua harkitsemaan hartaasti tai sulkemaan perkeleen nopeesti tämän!

Minun mielestäni nämä asiat kaipaavat oikomista maailmassa, kun aletaan puhumaan tasa-arvosta..
(HUOM! Osa asioista on kopioitu foorumeilta tai jostain internetin ihmeellisestä maailmasta, eivätkä ole suoraan päästäni pastettuja :) )


1. Jos nainen pelaa ONLINE-peliä koneellaan ja viettää koneella enemmän aikaa, kuin ulkona, niin hän saa todella paljon pojilta huomiota ja on aina suosittu, kun hän johonkin tulee.
Jos taas mies pelaa paljon ONLINE-pelejä ja viettää koneella aikansa, on hän säälittävä, yleensä rumakin, outo ja kukaan tyttö ei edes vilkaise häneen päin.

2. Jos nainen masturboidessaan käyttää apuvälinettä, niin se on kiihoittavaa ja seksikästä
Kun taas mies jos käyttää kurkkua ja tekopillua, on se lähinnä säälittävää ja VAIN ja AINOASTAAN epätoivoisille miehille suunnattu juttu (haluutko tienata satasen?)

3. Naisalusvaatemalli saa parempaa palkkaa, kuin mies. Miksi?

4. Jos kerran nainen vaatii samaa palkkaa kaikista ammateista, niin miksi hän ei tekisi myös silloin samoja tehtäviä kuin mies? Niinpä, niinpä..

5. Jos mies pääsee panemaan alle 15-vuotiaana, on hän "gigolo" tai muiden poikien mielestä helvetin kova jätkä, kun taas tyttöä / naista haukutaan loppuelämä huoraksi.

6. Sama pätee kertoihin. Jos poika pääsee panolle esim. 20x, on hän jo kova panomies, kun taas nainen on vain levähtänyt lehmä, ketä kukaan ei enää kaipaa, koska kaikki on jo koittanut häntä.

7. Naiset pääsee kyllä pelaamaan miesten liigoihin esim. jääkiekossa, mutta MISSÄS MIEHET ON NAISTEN LIIGOISTA HÄH?



Katotaan, jos tulee lisään mieleen, mutta siinä nyt minuutin pähkäilyllä muutamat :P. Herramiessäännöistä en ala puhumaan, koska omalla kohalla ainakin voin aina päästää naispuolisen poistumaan ensin Titanicista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.