IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 23:27

Tämä nykyisin vallitseva, vaikkakin luojan kiitos väliaikainen, fyysinen rajoittuvuuteni on käsittääkseni alkanut jo suuriltakin osin todistamaan tuota kauan tunnettuna vallinnutta käsitystä siitä, että vasemmalla puolen kehoa suoritetut askareet aktiveeraavat oikeamman puoleista aivolohkoa.

Oi aivokurkiainen, sinä ylitsevertainen yhdentäjä! Sinä kaiken mahdollistava sanansaattaja fyysismenttaalisten vaikkutimiemme välillä!!

Ooh, minun aiemmin niin looginen ja rationaalinen suuria tietomääriä käsitellyt vasen aivopuoliskoni on tähän saakka minua materialistisen matemaattisen maailmansa rajoissa vankina pitänyt. Ja nyt, nyt minun luovuuteni, minun emotionaalinen visuaalisuuteni saavat aivan uutta vauhtia!

Minusta tulee vielä ehyt! Minä eheydyn! Voi kansalaiset, tämä on jotain aivan ennenkuulumatonta! Tämä on suorastaan hämmästyttävää! Lähtekää mukaan tähän mullistusten aaltoon! Murskatkaa oikea kätenne, rikki repikää sen suorastaan saatanallisuutta hipova kahle! Vapauttakaa itsenne! Oi rakkaat kanssaihmiseni! Tulkaa mukaan! Vapaus! Ooo tulkaa mukaan, seuratkaa uuden ajan aaltoa!!!!!!!!

Murskatkaa oikea kätenne!

Ja vasurit, pistäkää te vaan ne vasurinne paskaks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.