IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 02:08

Ai kun ois flowta kirjotella välillä. Hitsin höh ku ei voi maata mahallaan. Tottunu nukkumaan mennessä kirjotteleen sängyllä loikoillen mitä virta kynään tuo. Mutta kohta....muutama viikko niin sitten saan taas.

Vinkeetä ku kaikki kyselee koko ajan että joko on kivut hellittäny. Haha. Mitkä kivut???? "Suhun kuulema vähän sattu tos pari viikkoo sitte?" "Hah mua mitään sattunu oo, mut luu meni kyllä rikki jos sitä tarkotat =D"

Ohan siinä tietty jotain särkyä ollu ja sellasta kaikkee. Mut ku ei se oo kipua =O Niinku.

Musta kyllä vähän tuntuu että huomenna otan ja imuroin tän kämpän. Alkaa palaa käpy tähän. Tuntuu vähän pöljälle tälleen kerrostalon ylimmässä kerroksessa että ois maapohjanen lattia. Haha =DD Hitto, ohan mulla yks toimiva käsi.

Jees. Siirty tikin eli niitin poisto maanantaille. Mut eeeei se mitään. Pääsen silti sit sen jälkeen saunaan \o/ Aattelin vähän että jos kokeilis otattaa ne ilman puudutusta. Kun jos ei se pahemmin kirpase ni hyi ku mä en tykkää yhtään siitä olosta mikä tulee puudutusaineista. Aina sellanen hutera olo ja vapisuttaa. Ehkä jotain yhteyttä tohon mun insuliinihommaan. Ei kai se nyt paljoo kirpase. Saas nähä. Saavat kyllä vähintään kokeilla eka ilman. Ja jos ny vähän kirpelis ni so? Reeniähän se vaan on. Hihi. Kivakiva =)

Jep. Nyt tää menis niinku nukkumaan. Jaksais ehkä aamulla mennä kattoon voimanostokisoja ja sitte reeneihin =) Jiiihaa jipii jippi jippi jeejee !!!!!!

Woohouuu ku jotenki on aina niin hirmu kivaa kaikki. Ihihi. Ooo lalaa ihkuihku ihanaa!!!!! Elämä on niin... =) Oooooooooooooooikein ihanaa ja levollista yötä kaikille ja iiiihania onnellistuttavia unia! Ja te jotka mesoatte ja rellestätte sielä yöelämässä, elekee piätelkö, ilo irti vaan =) Mutta sydämenviisautta älkää unohtako.

Hali <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.