IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 03:45

Oi. Olipa kiva päivä. Ei tapahtunut juurikaan mitään. Heräsin iltapäivällä, tuijotin vailla älyä älyttömiä ohjelmia. No pakko sanoa että olo vaihteli. Välillä alkoi jopa tulla olotila jonka epäilen muistuttavan paljon puhuttua tylsyyttä. Heh. Harvinaista.

Se meni äkkiä ohi. Nousin ja aloin touhuilemaan.

Reeneissä oli kivaa. En tunne montaa ihmistä joista olisi hirmu kivaa pari tuntia istua salin laidalla päivästä toiseen ja katsoa kun pojat nujuaa... vaikkakin tuijottaahan moni esim jalkapalloa tai golfia....herrajumala.... GOLFIA!!!! Miettikää nyt vähän!!!!!! Se on jo sairasta.....

Jea. Siinä istuin. Välillä meinasi olla vaikea päättää missä asennossa olisi...alkaa jo kroppa tylsistyä. Kiehnäsin ja istuin, seisoin ja nojailin, kiehnäsin ja huokailin. Vaan mukavaa oli silti. Niinhän mulla aina. Aina oppii. Hihi.

Sitten nojasinkin koivunrunkoon ja oli ihana kaunis kesäilta. Koivu keinui aavistuksen omaisesti selkäni takana, oksat huojuivat ylläni korkealla. Lintuja lenteli viuh vauh, siili vipelti seinän vierustalla....hyväilin hentoja ruohotupsuja vierelläni...tunsin rungon tuoksun...... =) Olipa kiva kun pojat siinä reenasivat vihreällä nurmella, ja aurinko paistoi. Eivät raukat tiedä käyneensä kesässä =)

Ommmm. Ja sain vielä taikaa. Om om om. Ihkulaalaa =)

Ihihi universaalia <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.