IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 16:40

En ehkä enää syö tota riistakäristystä..... bhuh......

Mutta nyt alkaa kyllä operaatio Kesä 2008. Ja kesä alkaa pääsiäisenä. Huhuh. Kiire tulee. Mutta viimestään sit vappuun mennessä. Käytävä vissiin tuolla maksullisenki salin puolella välilä kun siellä on kaikkia crosstrainereita ja soutuvehkeitä yms. Kun mulla on toi juokseminen vähän huonoo säärien takia. Alkuperänen suunnitelma oli kummiski olla paremmassa kunnossa ku viime kesänä. Enkä mä sillon nyt ihan hirveen huonossa kunnossa ollu....

Joo. Ja nyt on kunto kummiski melkeen enkkahuono... =DDD Juu ei kiire tuu....ehei.... huhuh... Mut onneks mulla on aikaa. Otettava aamutepastelut kuvioon...seki vaan ku en voi aamupalatta lähtee ku toi haima. Palais vaan rasva paremmin. Mut ei se mitään. Liikuttava vaan vähän enempi =)

Katotaas kuin tytön käy. Onneks oon antanu lihaksilleni luvan vähän pienentyä. Mutta heikentyä ei tarttis. tai kestävyyttä ja räjähtävyyttä pliis lisää kiitos mut emmää tosta maksimivoimailusta niin enää.... Niin siis saa surutta keskittyy polttamaan ja kuluttamaan vaan. Jea. Jiihaa. Tai siis ei nyt ihan surutta mut junou.

Huokaus. Pitää vaan alottaa niin alusta taas. Mut alustahan on hyvä alottaa. Puhtaalta pöydältä niinku. Uudisrakennusta. Voipahan muokata kuten lystää. Ainaki melkein.

Voi luu. Voi olkapää. Voi lihakset ja jänteet ja nivelet ja rustot ja kaikki. Parantukaa kaikki pian. Ja hermot. Ja tuntoaisti takasin tohon ihoon kiitos =)

Joo, kyllä mä tästä pian.....hehe... Nyt evästä tässä ja sit lenkille. Pitkälle. Pitkän pitkälle =) Ja sit reeneihin =) Hiihaa =)

..ja sehän siis ei yhtään hidasta mua että en saa 2kk tehä voimareeniä yläkropalla enkä ees punnertaa tms...ei repäseviä liikkeitä eikä sellasta...että vidhustna....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.