IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 01:37

Jipi jipi jipiiiiiiiiiiiiii =) Lenkki venähti ihan vahingossa taas puoleentoista vaikka ei pitäny. Ei ny haittaa mut on vaan vähän tukossa koivet... =D Ja sit ojentajia jumppailin salilla ja jotain sellasta. Ja sit mua pyydettiin sotilaspenkkikisaan. Ku on joku amisten välinen kisa ja tää paikallinen joukkue tarvii mukaansa koulun kirjoilla vuoden sisällä olleen naisen kun siinä on sellanen sääntö että pitää olla. Ni kai se on sitte lähettävä =) ...nyyh...aatelkaa ku mä jo kumminki omalla painolla oon pari toistoa saanu...ni nyt sitte kävi näin... =,( ...mut khyyllä mä tästä vielä.... =)

Olinhan mä vähän aatellu luopua tosta voimailusta, mut ei se mitään. Huhtikuuhun asti aikaa toipua sen verran että pystyy edes ylittään osallistumiseen vaadittavan minimirajan. Mut eeeeeeeeiköhän se onnistu....saa nähä.

Kahen kilon puntilla (oikee varsinainen puntti) koitin pystypunnerrusta tolla oikeella tehä ni tuntu liian ikävälle. Kilon puntilla sitten veivasin. Ja ojentajiaki taljassa ni oli vaan kolme levyä siinä. Mut nyt on vaan oltava nöyrä. Ei voi mitään.

Voi luu sentäs. Jee. Nyt iltapalaa ja sit nukkuun ni ehtii käydä vielä lenkillä ennen huomisia tkd-reenejä. Jipiiiii!!!! ....vois kyl ehkä vaikka vähän vatsajumppaa tehä sitä ennen kans....hmm...saas nähä...

Ihanaa tää ku taas on tää että aamulla ennenku herääkään ni miettii vaan reenejä =) Ja kauheen kiva olla koko ajan ja hymy korvissa...ja sehän siis vissiin aika tunnetusti on mulla ollu jo kauan muutenki, ni miettikääpä vaan sitte että kuinka paljon se nyt on =O

Hihi =) Ihkuuu en ehkä kestä kohta =) Hihihiihihihi =) Joo, syömään nyt ni jaksaa...

Moroooooooooo \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.