IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2008 00:09

Asioita joita en aina ihan ymmärrä:

1. Irtoripset....siis kivat on joo vaikkaki itseasiassa vähän tyhmät. Mut toisinaan mussakin nostaa päätään se nainen...tahtoo laittaa kaikkee hömppää ja krumeluuria ja tehä olonsa hankalaks... Mut miten hemmetissä kukaan saa niitä asennettuu!!!!!!!!!!!! Siis ainakaan silleen et ne ois just eikä melkeen. Ja ettei mee puolta tuntia. Murrr.

2. "Goottivaatteet". Mikä siinä on että aina kun jonkun "goottirievun" ostan, niin sit mulla ei ookkaan mitään minkä kanssa sitä käyttää? Siis MIKSI? Tai no..miks yleensä aina on niin että kun jonkun ihanan uuden vaatteen ostaa ni sit ei oo mitään mikä sopii sen kans. Ainakaan omasta mielestä. Sit niitä pitää vuoden verran pyöritellä kaapissa ja sovitella ja manata. Ja sit pitää ostaa taas joku uus riepu ku aattelee et se sopii hei joo sen ja sen kanssa...ja sit se ei sovikaan.

Vittu. Mä en osta enää ikinä mitään. Tai sit mä vaan pyörittelen noita vielä aikani ja joku kerta vaan laitan päälle ihan mitä sattuu ja sit saa kaikki mennä kotiinsa itkemään jos eivät kehtaa katella mua. Niih. Nii!!

....grrrr......

Eikös ookki ihan maailmanlopun tärkee ja vakava juttu??

Ruokaa ja leffa. Ja venyttelyä. On meinaan pikkusen jalat jumissa..... jipiii \o/ ..mää mihkää tänää lähe..pyhpah...pitäkää baarinne....ja riepunne...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.