IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 00:59

Voi mua. Oon kyl aika romuna nyt. Hienoo ku sain ihan kunnon reeniluvan mut ku ei. Sit on polvet ja lonkat ja toi luun seutuki vielä ja niska ja selkäki alkaa olla sen myötä ja nyt vielä kaiken huipuks sai pohje tos yks männä päivä vähän hittiä. Taju meinas lähtee, nytki ku sopiva paine kohdistuu ni meinaa. Joku hermojuttupiste tms. Emtiä. Vetää säären puolelle ja nilkanki ja kiipee jo reiden puolelle. Hmm.

Seuraillaan nyt. Mut ehkä kesä ei alakaan vielä pääsiäisenä. Ni Operaatio Kesäkuntoon pääsiäiseksi voi vähän saada jatkoaikaa.

Ja annoin pelolle vallan tänään!!!!!!!!!!!! Ei niin saa tehä!!!!!!! En uskaltanu sellasta hyppyjuttu sivupotkua kun pelkäsin et polvi pettää tai jotain. Ei siinä mitään jos oisin vaan fiksuuttani välttäny mutkun pelon takia!!! Ei näin. Traumat huitsin helvatiaan!!!!!!!! MURR!!!! Tai sen yhen skippasin pelon takia. Muuten tein mitä voin ja älysin välttää mitä en.

Mut ei se mitään. Kyl mä ymmärrän. Ja yritin kumminki. Ja oonhan mä vähän tyttö. Gnnnnäh. Ärh. Mut kyl mä vielä. Kuhan tästä... Meen nyt hellimään mua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.