IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 23:04

Hei, tiiätteks!!!! Ihan oli tultava väliin sanoon et on muuten ihan eri reenata silleen et on antanu itelleen luvan olla just sellanen ku on. Et ei silleen kilpaile muitten kans ja mieti mitä muut aattelee. Ja et jos on vaikka joku paikka rikki ni menee ihan sen ehdoilla. Eikä välitä jos on vähän takapakkia tullu. Ja silleen. Ku ainahan sitä voi rakentaa uudelleen ja vielä vähän paremmin virheistä oppineena jne.

Eikä mieti et on noloo jos ei osaa. Tai et jos vaikka ei meinaa oppia. Ku mitä sillä on väliä? Kaikki me ollaan erilaisia. Ja vaik mä nyt oonki tällänen etten opi ja on motoriikka ihan hassua ni ei se ketään haittaa. Tai no ehkä voi turhauttaa =D mut ei silleen haittaamalla haittaa. Nii. Ni sitä vaan että voi ehkä olla hyvä ja kiva jos rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Noni. Kattokaa ny. Toi rrrr johtu siitä ku täs samalla syön leipää ja tippu muru näppikseen ja koitin sitä poimia pois, ni voin ihan sen kertoo kaikille ku ei se haittaa =) Hihi =) Aatelkaa. FREEDOM!!!!
I´m free \o/ Voin olla ihan oma itteni. Nii. Nii ja se että mäki just tajusin etten osin siks oikein edisty tkd:ssakaan ku mietin liikaa. Hei da. Sitähän mulle on hoettu mut en vaan tajuu. Tai tajuun jotenki mut en vielä näin. Mut nyt sitte tajuun.

Mut siis voi olla hyvä ja kiva kaikille jos aattele noin ja antaa ittensä olla mitä on. Sit varmaan kehittyyki paremmin. Tiiän et mä ainaki. Nytki ihan erilainen olo salijumpan jälkeen ku hyväksyin heikkouteni. Nii. Ja nyt tää menee saunaan \o/

Rrrrrrrrrrrrrakastakaa itteenne =) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.