IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.02.2008 23:05

Hitsi ku oli kivaa =) Viikonloppu ihan reenaamista vaan ja sellasta mukavaa oleilua. Ei mihinkään baariin...pthyi...siellä haisee vaan viina ja kalja ja sit on kaikkia ahistelevia miehiä..en mee ehkä piiiiiiiiitkään aikaan =) Ihanaa =) Ehkä sit meen kun jos on mukana sellanen henkivartio. Tänäänki kävin vaan salilla ja hitsi ku oli kivaa, jalkoja jumppailin ja sit vielä menin painimatolle itekseni touhuamaan. Ihan kiva hiki tuli =)

Ai niin paitsi niska ja yläselkä on ikävästi jumissa, taas, ei pää käänny oikein. Mut se on ihan siitä ku itkin niin hienosti perjantaina. Ku toi mun rintaranka on tollanen ja muutenki, niin siinä käy, varsinki ku itku on sellasta jota on eka kauan hökiny ja nielly ja yökkiny. Ei oo hyväks sellanen. Eka päivällä vähän itkin ensihelpotukseks ja sit illalla oikein kunnolla. =) Helpotti =) Joskus pitää vaan itkee kaikkee pois. Oooh kun oli ihanaa. Tai ei ois ollu ihanaa ilman tukea =) Kiitos =)

Ja sit ku vielä muutenki..hihi...niin... Tiiän yhen jutun....hihihi...tsihi... ihihi... tiiänpähän vaan...hihi..yhen sellasen jutun =) Mut en kerro. Hihi.

Vaikka noi rahajutut vaivaaki mieltä ja on vähän harmiolo sen takia ja jänskättää miten mun vielä käy. Mut silti. Hihi. Kyl mä kumminki uskon että kaikki menee vielä hyvin. Oikeinki hyvin =)

Tsihihi...oi ihanaa...hihi..... =)

Ja musta tulee ehkä diakoni jos pääsen sinne kouluun vaan. Pitääki alkaa valmistautuun esivalintakokeeseen. Huomenna heti. Nyt ei voi. Hih.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.