IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 18:58

Ja mun on kyllä ihan turha syödä mitään kaurapuuroo. Vaikka laitoin neljäsosan ruista sekaan ni ei vaan pidä verensokereita balanssissa. Kaks tuntia sitten söin ja nyt tutisee taas kun laskee. Ruista vaan. Näin se on. Tässä oon nyt viikon verran testannu tota kaurapuurolinjaa, kun kaurallahan on niiiiiiiiiin matala gi. Tyhmä kun en usko. Ni kyllä se vaan näin nyt on että ei. Ei toimi tää homma ollenkaan.

Eikä lääkäritkään ymmärrä mistä on kyse. Luulotautinenhan mä vaan oon enkä osaa syödä enkä ymmärrä. Niin stna.

Haiman yliaktiivisuutta ei ole vielä tähän päivään mennessä tutkittu juuri ollenkaan, sehän kun ei ole mitenkään haitallista eikä vaarallista, niinhän? Joo eihän se ole. Eikä hankaloita elämää millään lailla. Niinhän? Kun eikös se oo vaan kiva kun palaa kalorit äkkiä, vai mitä? Eikös se näin aina mee kaikilla, poikkeuksia kun ei ole eikä sallita. Kun kaikkihan haluu vaan laihtua ja dietata.

Prkl. Kyllä se vaan hankaloittaa. Ja äkkiä tässä itteltään hengen sais lähtemään jos ei ois tarkkana.

Voi tsiisus. Kiltti tyttö syö nyt taas vaan sitten ja oottelee hetken ja tarkkailee ja miettii uskaltaako sitä lähteä lenkille vai ei. Ja jos lähtee niin paljonko pitää ottaa hätäenergiaa mukaan. Ja uskaltaako lähteä puskareitille vai pysyykö ihmisten ilmoilla.

Ja sit ne sanoo että koita syödä vähän useemmin vaan ja enemmän. Ja liiku vähemmän. VOI PERKELE!!! Tässä paljo enempää voi enää syyä. Ja minen sohvaperunaks ala, en voi. Kai sitä nyt saa ihminen kunnostaan huolehtia. On tää...

Helevetin luulotautinen.....hmph...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.