IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 01:40

Mä haluun kiertämään mualimaa. Mää haluuuuuun!!!!!!!!! Voi iiiiiiiiiik en kestä ku mä niiiiiiiiiiin haluuuuuuuun!!!!!!!!!!!!!! Romaniaan ja Intiaan ja vaikka Roomaan ja tonne Venetsiaan ja Norjaan ja Tiibettiin ja kaikkee. Ja Uuteen-Seelantiin.

Mitenköhän kauan sitä kestäis saada yks kiva reissukassa kasaan jos vaikka 5e sais joka kuukaus säästöön...hehehe...

No jos ois vaikka 3000e reissu kaikkineen ni eihän siinä menis ku vaivaset 50 vuotta. Hmm. Ei paha. No jos sit vaikka 20e laittas aina ni eihän siinäkään menis ku 12,5 vuotta! Oooooo, ei huono.

Nii. No mut jos vaikka sit kävis vaan vähän jossain. Jos vaiks esim tuolla tota noinniin vaiks vaiks öööö esim jossain Lapissa joskus tunturilla laavuilemas ni eihän siihen menis ku bensat vaan ni jos vaikka siihen tähtäis, sit joskus vaiks tota muutaman vuoden kuluttua. Joo. Jipii. Tai ellei sit vaiks kävelis sinne ni tulishan siitä sit vielä vähän elämyksellisempi reissu ja aattele miten paljon enemmän näkis kaikkee mualimaa...joo!!!!!! Nii just. Vitsi niihän onki. Ja ku rinkkaki ja vaelluskenkiä yms mulla jo on ni ei mee niihinkään rahaa. Ja ainahan sitä voi vaikka leikkiä et porot on kameleita ja vaiks solkottaa hirveesti jotain kieliä kaikille mennessään ni on niinku seki puoli sit hoidettu. Tulee niinku tunnelmaa siihen hommaan. Ja sit käyttää kaikkia ihan vääriä karttoja ku kulkee ni on sit silleen niinku ihan pihalla ni on jännempääki. No näin on.

Noni. Näin ne hommat ratkastaan. No problem. Lalalaaaaa =) Joo ja ku mullahan ei täs mitään oo ni jos tossa vaikka keväällä sitte lähtis. No näin on. On se helppoo, ihan ihme hommaa ku kaikki kitisee miten on kallista ja ku ei pääse mihinkään. Hahaha. Urpot. Hei daah.... =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.