IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 21:09

Kas. Kaikilla meillä on oikeus hajota silloin tällöin, surra silmät päästämme, vaipua epätoivoon ja parkua itsemme uneen. Luulla maailman loppuvan ja koko elämän kääntäneen meille selkänsä. Jokaisella meillä on oikeus kokea se, kun matto vedetään jalkojen alta, ja sitten kun siitä luulemme toipuvamme, repäistään vielä lattiakin huis hiiteen. Jokaisella on oikeus kuulla järkyttäviä totuuksia, pettyä katkerasti, menettää rakkaimpamme, kalleimmat aarteemme, tulla hylätyksi, loukatuksi. Menettää kasvonsa tullessaan paljastetuksi rikkeistään, joutua totuudella satuttamaan rakkaitaan.

Koska jokaisella meillä on oikeus löytää auringonpilkahdus, toivon pikku hippunen, kohdata viime hetkillä satunnaisen ohikulkijan hymy, löytää kymmenen sentin kolikko kadun törkykasasta silloin kun juuri sen verran puuttuu itseltämme. Jokaisella meillä on oikeus kyynelten sokaisemana saada näkymättömän käden ojentama nenäliina. Kokea lohtu ja rakkaus. Jokaisella meillä on oikeus löytää totuus itsestämme. Oppia virheistämme. Kasvaa, hioutua, kypsyä. Löytää itsessämme lymyävä ehtymätön voima. Meillä on oikeus saada kaikki se oppi ja elämänkoulu, joka meille on tarjolla.

Löytää oman sydämemme ääni ja totuuden valo. Saada mahdollisuus aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä.

Muistathan, rakas ystävä, kanssakulkijani, että aina kun riistät nämä oikeudet joltain, riistät ne myös itseltäsi. Muistathan, että aina kun riistät nämä oikeudet itseltäsi, riistät ne myös joltain muulta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.