IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 13:48

Olipa uskomattoman ihanaa taas. Ihan määgjikkkk \o/ Sain vietää aikaa mieheni ja poikiensa kanssa, oi ihanaa. Ja tulipa jo anoppi ja mieheni mummukin käteltyä, pyörittyä siinä asemalla jo ihan julkisesti niinku ja kaikkee. Oioi. Ja sit vielä pestiin autoja ja sain sitte niitä sisältä puunailla illemmalla ku miehet teki miesten hommia. Hihi. Sain hengailla...hih... =) Ja kaikkee =)

Ja sit viel muutenki. Kaikkee. Silitystä ja ooooh...havahtua yöllä siihen että tollanen viikinki on siinä...huhuh...ei voi uskoa vieläkään =D Ja että se vielä haluu mun olevan siinä ja aamulla herätä kun älytön miesjumala tuo kahvia sänkyyn ja hymyilee ja halaa ja oi elämä!

Ja sit antaa mulle puhallusputken!!!!!!!! OMG!!! Just ku oon nähny unta että taistelen kauheesti eri aseilla ja saanki vielä uuden aseen....tosin unessa se oli eri ase mut kuiteski. Huh. Ja kaikkii kristallejaki oli taas unessa ja apua.

Niin se vaan on. Jaksakaa rakkaat kestää kaikki pettymykset ja epätoivon vuodet, tuskat ja vääryydet. Jos ne kaikki johtaa teidät puolikskaan yhtä ihanaan tilanteeseen niin...huh...kyllä kannattaa. Kaikki on ainaki johtanu mut tähän. Hihi. En mitään vaihtaisi pois, en pisaaraakaan vaadi hinnasta takasin. En! Kiitos kun olen saanut maksaa, kiitos =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.