IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 16:22

Pikku vinkki hei ihmiset.....:

Onnea ei voi varastaa toiselta.

Ei vaan pysty. Vaikka kuinka mitä tekis. Ni sitä on ihan turha sillon kadehtiakaan toiselta. Ku jos sen koittaa toiselta viedä, ni se hajoo ihan sirpaleiks eikä enää ehjäänny, sitä ei enää ole, kerta jokainen onni rakentuu ihan just tasan vain ja ainoastaan tiettyjen ihmisten välille. Jos niinkun noin parisuhteista puhutaan. Ni jos se niitten väliltä revitään ni ei se enää oo. Se pitää siis ihan ite jokaisen rakentaa, eikä se rakennu väärien perusteiden ylle. Niin se vain on.

Paitsi ettei sitä edes pysty silleen ottaan. Jos se särkyy ni sillon on jompikumpi onnen osapuoli ihan ite sen rikkonu. Eikä oikea, aito puhtaiden asioiden pohjalle rakennettu, todellinen onni säry. Kolhuista se vain tiukentaa otettaan, lujittuu. Eikä se anna minkään ulkopuolisen pahan itseään tahria.

Rakkaat ihmiset, rakentakaa oma onnenne. Iloitkaa muiden onnesta. Onnea on maailmassa rajattomasti, oma osuutenne ei vähene vaikka naapurilla olisi sitä kuinka. Antakaa itsenne tulvia hyvää tahtoa, muistakaa että jokaisella meillä on oma polkumme, omat kompastuskivemme. Ottakaa niistä opiksenne. Älkää toistako virheitänne. Uskokaa siihen, että jos vain elätte rakkaus valmiina rinnassanne, kuljette hymysuin elämälle avoinna, niin se tulee kohdalle. Se Oikea. Se oikea Onni. Rakkaus. Ihan pikkuvinkkejä vaan....ettette tuhlais niin paljon aikaa joutavaan rimpuiluun ja kyräilyyn...ja leikkis omenavarasta.....

Kaikkea hyvää teille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.