IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 18:54

Eka tentti takana. En tiiä. En tienny että voin lukee niin paljon yhen viikonlopun aikana. Ohhoh. Ja nyt alanki valmistautuun huomiseen tenttiin. Aika ajoissa ja silleen.

Ja on tää arki vaan haastavaa. "Ehkä se arki onkin se suurin haaste" sanoi mies aamulla. Tai jotenki silleen sano. Nii-in.

Ja onnistumisen kokemusten arvo suhteutuu pitkälti epäonnistumisten kokemusten ja tavoittelun ja pyrkimyksen kautta. Liian helposti saatuja asioita ei osaa arvostaa, niin se vaan on. Kantsiiki välillä oikein miettiä jotai ihan päivänselvää juttua että mitenhän tuoki jos ei tuota ois....mmm.

Kuka osaa riemuita jokaisesta ottamastaan askelesta, siitä että ihan ite osaa pestä hampaat tai sitoa kengännauhat? Sillon ne oli isoja juttuja kun ne vasta oppi. Nyt niitä ei ees huomaa, ellei sitten lähinnä rasitteena =D

Joo. Voi että, toivottavasti mä osaan aina suhtautua kaikkiin asioihin silleen hyvin ja että sujuis oikein kivasti ja ois hyvä olla kaikilla. Niin etten ois lyhytnäkönen ja liian itsekeskeinen (mutta terveesti kyllä kiitos vaan, meinaa joskus unehtua...) vaan osaisin ottaa kaikki osapuolet huomioon ja muistaa kyseenalaistaa sopivasti omia tuntemuksiani ja ajatuksiani niin, että hokaisin missä meinaan mennä mehtään. Osais sitten luovia reitin kivasti. Nii.

Rakkautta ja järkeä kaikille =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.