IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 27.11.2008 19:26

Ohhoh kun oliki rutistus =o Tentit ohi tältä erää.

Aamulla kun ajelin onnellisena taas kouluun ni yhtäkkiä iski kauhee sääli ku eessä ajo raktori ja kärkyin perässä että pääsee ohi. Ni tuli silleen mieleen että voi toisia kaikkia tollasia jotka ajaa jollain hitaalla ja kaikki kärkkyy persiissä ja sit hermostuttaa ja nolostuttaa ku on eessä ja haluis päästää kaikki ohi. Ni voi ei ku eihän se nyt maata kaada jos vaikka pari kilsaa joutuu perässä ajaan ku mikäs kiire tässä. Kerta ei toinen lujempaa pääse ja työtään vaan tekee ni ihan rauhassa vaan! Mulla ei oo niin kiire. Hih. Voi toisia.

Että ajakaa kaikki ihan rauhassa vaan =)

Ja sitte sellanen tuli mieleen, että kun lapsilta kysytään että kiusataanko sua, ni ei se välttämättä osaa määritellä mitä se kiusaaminen on! Ei ehkä sit vastaa ihan totuudenmukasesti. Ni pitäs aina ja aina ja aina osata kysyä kaikkia juttuja lapsilta niin että ne tietää mistä puhutaan!! Voih. Ja muutenki puhua niitten KANSSA niin että ne ymmärtää. Eikä vaan puhua NIILLE jollain ihme aikuiskielellä. Ku ei ne hokaa kysyykkään aina että mitä wttua sä selität ja sillee. Ja sit tulee väärinymmärryksiä jotka kannetaan läpi elon ainaki kunnes aikuisena tulee joku traumaattinen flashback. Tsiisös meitä. Da'aah.

Ja sit että oon mä vaan niin onnekas. Ooooooh. Ja mitähän vielä. Nii että olkaa rohkeita! Toteuttakaa itteenne! Tehkää mitä oikeesti haluutte ja antakaa persoonallisuutenne peliin mukaan! Oli niin kivan persoonallisia portfolioita tänään koulussa valmistuvat opiskelijat tehny. Ohhoh. Ihanaa.

Elämässä kun on niiiiiiiiiiiiin paljon elementtejä ja kaikilla on omat vahvuudet, ni rohkeesti vaan.

Ilo irti ja rakkaus rinnassa etiäppäin \o/ =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.