IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 03:30

Onpas ollu imelä päivä =D

Raksun kaa saatiin kirpparilla myydyistä kamoista kivasti ja raksu meinas että ku niin raadoin sen eteen ni mun pitää käyttää koko raha itteni hemmotteluun. Huh mikä mies!! Mut pitäähä munki tuoda vähä jotai taloon...muutaki ku kamppeitani. Toine nii raataa joka päivä... Ni raksu sitte vei mut Räisäselle ja sieltähän ei lähetty tyhjin käsin =D Ihana Acasia-sohvapöytä tarttu kyytiin =) Mut käski...huom: käski, komenti, määräs (uuuuu miten osaaki mua komentaa...) varaamaan ajan hierontaan!!

Uuuuuu ja kaikkee muutaki ehanaa....sisusteltiin meidän kotia, tyhjennettii mun kämppää taas ja vähä muisteltii siel...hih.... =) Awww....on oltu kyl nii. In luuuuuuuv.

Ja oltu vaa, lueskeltu vaik ei se lukemine aina meinaa sujuu ku aletaa aina jotai juttuja vaa ihmetteleen ja todetaan miten onki hyvin meillä kaikki. Iha ällöimelää =D Mut on me se jo ansaittu.

Oli niiiiiiin imelät jätskiannoksetki...ihihii =))))

Mut sehä se miehestä just tekeeki niin Miehen. Se et se voi olla niin...uuuh... <3 eikä sen Miehuus kärsi siitä yhtään. Tosi Miehellä on varaa. Tosi Mies saa Naisensa kehräämään, eikä se saa ellei oo vähä...hih...karskin sopivasti..nii... =) Ja murahtele välillä ja heristä sormee...awww...

Ah. Mun Herrani <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.