IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 02.06.2007 19:26

Ja tällä tekstillä avaamaani keskustelua voi seurata osoitteessa www.nakokulma.net/index.php?topic=14130.0;topicseen





Suihkussa äsken yhtäkkiä koin tämän kaiken niin selkeästi, aivan näin kaiken kuin viedona. Ihan selväähän tämä kaikki kai monelle on, ja ollut minullekin, mutta nyt ymmärsin tämän niin paljon konkreettisemmin.

Oikeastaanhan fyysistä minäämme ei ole olemassakaan. Ihan samalla tavalla kuin vaikkapa jäkälää ei ole itseasiassa olemassa. Jäkälä ei ole itsellinen olento vaan kahden eri olennon symbioosi. Tosin näitä kahta muutakaan olentoa ei ole olemassa.

Ei ole olemassa sellaista ainetta kuin minä. Jokainen solumme muodostuu monista eri komponenteista ja kaiken maailman hiukkasista ja mistä lie. Ja ne taas muodostuvat vaikka mistä. Jokainen atomi joka meissä on, muodostuu sekin lukuisista eri osasista, ja nykyään tiedetään neutronien ja sen sellaistenkin vielä pilkkoontuvan eri osiin. Veikkaanpa että niin tekevät vielä nekin osat.

DNA:mmekin on vain alkuaineita. Kaikki tämä on sekin vain energiaa. Alkeellisin olemisen alku, kaikkein pienin ja yksinkertaisin aineen osa on vain aavistus heräävästä energiasta ja sen alulle panemasta tapahtumaketjusta. Eikä mikään voi olla olemassa ilman vähintään kahta vaikuttavaa voimaa.

Tämä kaikki koskee myös sieluamme. Itseasiassa sekään ei taida olla edes olemassa. Loppujen lopuksi. Sielummekin koostuu jostain vielä tieteellisesti todentamattomista alkuenergioista ja käsityskykymme ylittävistä aineksista.

Vai voisiko sielumme olla olemassa ihan omana itsenään...mutta jostainhan senkin pitää koostua? Voiko se koostua jostain aivan itsessään olemassa olevasta aineesta, onko olemassa ainetta nimeltään "juuri minun henkilökohtainen sieluni"? Jokainen sielu on kuitenkin erillinen, joten voiko olla miljardeja biljoonia alkuvoimia nimiltään sielu?

Sielunkin on koostuttava jostain. Ja jotenkin kaikki sielut ovat kytköksissä toisiinsa ja muodostavat yhdessä universaalin maailman sielun tai energian johon yhdistyy aivan kaikki mitä on olemassa. Kaikki voimat kuitenkin vaikuttavat toisiinsa joko suoraan tai välillisesti.

Alkuaineiden ja alkuenergioiden luonnollista toimintaa häiritsee kaikki epäpuhtaus ja epävire. Tämä pätee niin fyysisellä tasolla kuin hengenkin puolella. Niin kauan kuin epäpuhtauksia on, vähänkään, se täydellinen harmonia kaiken välillä ja sisällä ei voi toteutua, johon tämä kaikki olevainen pyrkii. Ja se pyrkii siihen aivan luonnostaan, tahattomasti, väsymättä, niin kauan kuin vain suinkin on tarpeen. Kun tämä joskus vielä, ja uskonpa että se vielä joskus tapahtuu, niin mitä sitten tapahtuu?

Voi se on varmasti jotain niin uskomattoman kaunista ettei sitä voi koskaan ihminen kyetä tällä tasolla käsittämään... Mitähän sitten tapahtuu.... oih...

Meidän olisi elettävä ja toimittava niin niin niin niin paljon puhtaammin joka tasolla jotta tämä voisi joskus tapahtua. Ja vaikka me kaikki, siis aivan joka ikinen iikka maailmassa yhtäkkiä valaistuisimme täysin ja puhdistuisimme yhtäkkiä niin tekojemme vaikutukset varmaan kuitenkin tuntuisivat pitkään... ja entäpä kaikki muilla planeetoilla asuvat? Koko universumin jokaisen osapuolen pitäisi olla mukana tässä.

Oi ja voi. Kyllä se vielä joskus tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.