IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

Energiat ja hoitomuodotTiistai 05.06.2007 20:44

Ja taas tuli pohdittua kaiken laista.

Kyse on taas energioista ja värähtelyistä. Eräänä juonena on ihmisen uskomaton jästipäisyys ennakko- ja epäluuloissaan. Hoohhoh. Noh, eihän sähköönkään muinoin uskottu jne....

Ensinnäkin vaikka ääni. Mitäs ääni on, no värähtelyä. Senhän kaikki oppivat jo ala-asteella. Kaikki tietävät että kuuro voi säveltää aivan uskomattoman kaunista musiikkia, eikö vain, ja esimerkkejä tästä on muitakin kuin Mozart. Kuuro voi myös "kuunnella" musiikkia, ja soittaakin sitä. Esimerkkejä on, en nyt ala niitä luettelemaan. Toisilla tämä on hienovaraisemmaksi kehittynyt kyky, toisilla karkeampi.

Mutta kuulevakin ihminen tuntee etenkin matalat äänet koko kehossaan, ja tärisyttää bassonjytke talojakin. Korkeammatkin äänet voi herkempi ihminen tuntea. Mutta siis.

Katopa. Jos kerran ääni liikuttaa ainetta ja saa aikaan aistimuksia, niin sillähän on silloin jokin vaikutus ihmiseen. Jokainen tietää tämän, ja tajuaa että erilainen musiikki vaikuttaa mieleenkin erilailla. Joten, sanopa yksikin pätevä perustelu sille, miksi sitten äänellä ei voisi muka olla parantavia vaikutuksia? Tä?

Miten niin moni ihminen voi edelleenkin tyrmätä musiikin parantavan voiman täysin huuhaana? En ymmärrä.



Ja sitten valo. No mitäs se sitten on? Noh, värähtelyä sekin, aaltoilua, energiaa. Valolla on suuri voima. Kasvit saavat siitä voimansa yhteytykseen ja ihminenkin jotenkin kummasti siitä muodostaa D-vitamiinia. En ymmärrä mikä on tämä tapahtumaketju tarkemmin mutta eipäs nyt puututa siihen.

Valoakin on monenlaista ja siis lähinnä monen väristä. Mehän aistimme värit sen perusteella, minkä väristä valoa mikäkin heijastaa, tämänhän kaikki myös tietävät. No niin. Eri värisillä valoilla on myös aavistuksen verran erilainen aallonpituus. Hei, sehän on ihan selvä juttu. Johonkinhan senkin on perustuttava että eri materiaalit heijastavat eri värejä....ja tämä riippuu aallonpituudesta. No niin.

Eriväriset pinnat myös heijastavat eriverran lämpöä. Musta nahkapenkki Cadillacissa on helteellä paljon kuumempi kuin vaaleanpunainen nahkapenkki vaaleanpunaisessa Cadillacissa. Valkeasti sisustettu asunto on viileämpi kuin tummanpuhuva mahonkilukaali. Ihan selvä juttu kaikille.

Eli. Jos kerran aistimme eri väristen pintojen heijastamat aallot ja säteet niin niillähän on silloin jokin vaikutus kehoomme. Jokaisella on jokin väri jota vain ei voi sietää vaatteissaan vaikka saattaisi muuten pitää väristä. Selittämättömästä syystä vain siinä tulee jotenkin huono olo. Tai sitten tuntee rauhoittuvansa vaikkapa herkän vaaleansinisessä huoneessa jne. Niin minkä hemmetin takia sitten on niin vaikea uskoa, että väreillä on meihin vaikutuksia.

Siispä, sanopa yksikin pätevä perustelu sille, että väreillä ei olisi meihin parantavia tai terapeuttisia vaikutuksia? Miksi muka väriterapia ei toimisi, tai väreillä ei voisi ohjata omaa vireyttään tai hyvintoinitaan, vaikkapa auttaa itseään keskittymään tai iloitsemaan? Täh? En ymmärrä.

By the way. Ostin kerran, siis tosi harvoinhan niin teen, mutta kerran ostin pussillisen irtokarkkeja. Karkit olivat kaikki samanmuotoisia sileitä kiiltäviä rakeita. Niitä oli punaisia, mustia, vihreitä ja keltaisia ja ne olivat läpinäkymättömässä paperipussissa. Aikani kuluksi päätin kokeilla arvata niiden väriä. Otin siis katsomatta karkin kerrallaan ja etukäteen päätin minkä värisen poimin. Ja kappas, yksi kymmenestä nostamastani karkista oli eri värinen kuin päätin. Eli eikö muka värejä voi tunnistaa näkemättä?







Ja sitten vielä tuoksut. No eivät ole ehkä väreitä, tai kaiketi nekin loppujen lopuksi saattavat vaikka nekin olla, mene ja tiedä. Mutta kumminkin.

Jälleen kerran, kaikkihan me tiedämme että tuoksuilla on meihin aina jokin vaikutus. Joku yököttää, joku miellyttää, saa hymyilemään, huokailemaan jne. Tuoksun perusteella valitaan monia asioita.

Vauvan tuoksu saa hoivaviettimme heräämään, mansikan tuoksu herauttaa veden kielelle ja tiedämme jopa että pelon voi toisinaan suorastaan haistaa ilmassa. Eri tuoksut herättävät meissä erilaisia tuntemuksia ja vaikuttavat hormonitoimintaamme. Tiedämme jo ihan yleisesti että vaikkapa miehen nuuhkiminen auttaa menkkakipuihin...emmekös tiedäkin...?

Pitemmittä puheitta...siis eli sanohan hemmetti sentään yksikin pätevä perustelu, miksi muka aromaterapia ei toimisi? Täh?



Ja kun kerran kaikki on jonkin sortin värähtelyä täynnä, niin silloinhan kivet ja metallitkin ovat. Jep. Nekin heijastavat värejä, niillä on joka lajilla ikioma kidemuotonsa ja koostumuksensa. Hei, miettikääpä maanjäristyksiä. Nehän ovat maankuoren laattojen välistä hankausta. Samalla tavalla kivi on täynnä hienoja halkeamia ja joka kiteen välillä on samankaltainen jännite kuin maankuoren laatoilla, eikö vain? Näin minä sen ainakin pähkäilin. Ja eri metallit johtavat sähköä eri lailla, se taas johtuu sitten tästä atomien ja elektronien varauksista ja siitä miten ne liikkuvat. Niin, liikkuvat. Metallien sisällä on näkymätöntä elämää.

Molekyyli- vai mikälierakennekin jo täynnä erilaisia jännitteitä ja sähkövarauksia yms. Siispä. Eiköhän ole päivän selvää, että kivet ja metallitkin heijastavat energioita eri lailla, ja niillä on aivan oma energiavarauksensakin. Hei, säteileehän uraanikin kuin hullun silmät?!?!?

Ja kuten jo miljoonaan kertaan on todettu, ihminenhän aistii monenlaista. Joten.

Sanopa yksikin pätevä perustelu miksi muka kivillä ja metalleilla ei olisi meihin parantavia ominaisuuksia? Miksi ne muka eivät voisi vaikuttaa mielialaamme ja terveyteemme? Mitä? Täh?


Ja sitten ihmisen oma energia. Jokainen on joskus kokenut jonkun sinänsä miellyttävän ihmisen jostain selittämättömästä syystä vastenmieliseksi. Jonkun kosketus tuntuu miellyttävälle, jonkun lähellekään ei pysty menemään. Jonkun seurassa rauhoittuu, jonkun seurassa ärsyyntyy, eikä aina keksi reaktiolle syytä vaikka kuinka yrittää.

Noh, ihmisillä on erilainen energiakenttä. Olemme täynnä sähköistä toimintaa, ihmeellisiä kemiallisia fysikaalisia tapahtumia. Kaikki nämä vaikuttavat väkisinkin johonkin.

Äh. Miksi siis ei muka voisi energiaparantaminen toimia? Yksikin pätevä perustelu, kiitos. Miksi ei voisi akupunktio toimia, sehän vaikuttaa hermojemme toimintaan joka taas vaikuttaa kehomme toimintaan ja hormonitoimintaan jne jne jne. Miksi ei meridiaanihieronta, sehän vaikuttaa sisäiseen sähköiseksi käsitettävissä olevaan toimintaamme. Miksi ei vyöhyketerapia, sama homma. Miksi ei kuppaus, se vaikuttaa lymfa-eli nestekiertoomme.

Nestekierrosta aasinsilta veteen. Vedellä on molekyylirakenne. Siihen vaikuttaa ympäristön sähköiset ja muut varaukset. Erilaisilla vesillä on erilainen vaikutus kehoomme. Kehomme on suurilta osin vettä. Veteen vaikuttaa ympäistön sähköiset tapathumat, miksi siis ei kehossamme olevaan veteen. On jo tieteellisesti todistettu sitäpaitsi että vedellä on muisti. Lue vaikka Tieteen Kuvalehtiä.

Miksi siis muka ei kehoomme vaikuttaisi mikään, mikä vaikuttaa sähköiseen toimintaan ja muuhun fysikaaliseen ja kemialliseen? Mitääääääh tähh hähh????

Niin ja sitten vaikka kukat ja muut kasvit, miksi eivät muka yrtit toimisi? Ja kukkauutetipat? Kuukauutetipat ovat vettä johon on uutettu kukkien ominaisuuksia ja siihen on veden muistiin perustuen siirretty kukan värähtely yms.

Aargh. Uskokaa jo te vähäuskoiset, vaihtoehtoishoitomuodot toimivat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.