IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 03:32

No ni. Saa nähä millon pääsen taas nettiin ja kirjotteleen.

Aamulla suhautan taksilla Jyväskylän keskussairaalaan. Saa nähä millon leikkaavat. Toivottavasti jo huomenna. Pääsis toipumaan.... Hui. Onkohan tää sit ihan älyttömän kipee...joutuvat kuiteski kaivaan noi luunpalaset lihojen seasta ja poraileen yhteen.. huhhui.

Ja se metallilevyki voi kuulema hiertää inhottavasti. O-ou.

Mut eihän kipu satu. Täs on vaan inhaa ollu lähinnä ku pelkää että tulee nahasta läpi tai puhkoo jotain suonia tai tökkää keuhkoon noi pätkät...keuhkot tulee kummiski yllättävän ylös asti tonne epäkkään alle... Kuhan saavat kursittua kokoon ni voi olla pikkusen huolettomammin. Kipu sinänsä sivuseikka...you know.

Jea. Nyt nukkumaan.

Rukoilkaa mun puolesta, pitäkää peukkuja, lähettäkää enkeleitä tai miten vaan. Reikiä saa lähettää ja valoa ja siunausta ja kaikkee kivaa. Tai vaikka vaan toivoa parasta jos ei muuten nappaa tollaset hihhulijutut =)

Kai mä sieltä hengissä palaan. Heh. Ehe. Jännä. Aattelin ettei mua jännitä mut kylhä se vähän. Mut sairaalassahan on onneks muuten aika mukavaa. Yleensä on aina ollu. Senkus loikoo vaan ja syö mitä eteen kannetaan. Jea. Kiva seikkailu taas edessä =)

Jea. I´ll show you my warriorsoul... jeha.

RAKASTAKAA TOISIANNE!!!!!!!!!!!!!!!!

Moroooooooo <<<333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.