IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 03:45

Oi. Olipa kiva päivä. Ei tapahtunut juurikaan mitään. Heräsin iltapäivällä, tuijotin vailla älyä älyttömiä ohjelmia. No pakko sanoa että olo vaihteli. Välillä alkoi jopa tulla olotila jonka epäilen muistuttavan paljon puhuttua tylsyyttä. Heh. Harvinaista.

Se meni äkkiä ohi. Nousin ja aloin touhuilemaan.

Reeneissä oli kivaa. En tunne montaa ihmistä joista olisi hirmu kivaa pari tuntia istua salin laidalla päivästä toiseen ja katsoa kun pojat nujuaa... vaikkakin tuijottaahan moni esim jalkapalloa tai golfia....herrajumala.... GOLFIA!!!! Miettikää nyt vähän!!!!!! Se on jo sairasta.....

Jea. Siinä istuin. Välillä meinasi olla vaikea päättää missä asennossa olisi...alkaa jo kroppa tylsistyä. Kiehnäsin ja istuin, seisoin ja nojailin, kiehnäsin ja huokailin. Vaan mukavaa oli silti. Niinhän mulla aina. Aina oppii. Hihi.

Sitten nojasinkin koivunrunkoon ja oli ihana kaunis kesäilta. Koivu keinui aavistuksen omaisesti selkäni takana, oksat huojuivat ylläni korkealla. Lintuja lenteli viuh vauh, siili vipelti seinän vierustalla....hyväilin hentoja ruohotupsuja vierelläni...tunsin rungon tuoksun...... =) Olipa kiva kun pojat siinä reenasivat vihreällä nurmella, ja aurinko paistoi. Eivät raukat tiedä käyneensä kesässä =)

Ommmm. Ja sain vielä taikaa. Om om om. Ihkulaalaa =)

Ihihi universaalia <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 06:43

Joo mä menin ajoissa nukkumaan. Ja herään niin että ehin valosan aikaan lenkille. Heha heha heha ahhaha. Hahaha.

Jalokivioraakkelin kans piti jutskailla mut meni vähän mailailuks. Oho. Ai vähä =O Noo, huomenna sitten.

Frank N. Sense in fire =) ...ja kiviä tyynyn alla... Yllättäviltä tahoilta sitä ihminen saa ystäviä. Ohhoh. On kato yhdistäviä tekijöitä. Pahantekijöitä..? Hehe.

Mielettömät flowt oli muuten illan enkelikerhossa. Wohou =O <3 Rakkaushuuhtelu oooooo. Jaaha. Peiton alle kikattamaan siitä niinku olis jo!

Ihihihii ihhihi =) Jeppanduu joo. Hmm? Tä?

Uuuu ai laaav juu ool and espesillly juu juu and ool of juu <3

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 14:50

Vai en muka saa lakanoita kuivumaan...? Enkä pysty tiskaamaan? Enkä imuroimaan? Enkä mitään? Ahhaha =DDD En kai mä nyt mikään invalidi oo!!!

Siis ihan kaikella kunnioituksella, kaikki armaat invalidit.

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 04:31

Rakkaus.

Ihmeellinen otus. Musta tuntuu että sen on oltava ihan itsellinen otus kun se on niin.... \o/ ..mut niinhän se onkin...?

Ihana otus. Niin hämmentävä.... Eikä se oo koskaan väärässä =O Siis oikea rakkaus. Vaikka mitä tapahtuis niin riittää kun se on.

Eikä mitään muuta tarvita. Kuin se, että rakkaus on. Rakkaus on. Yksi ja sama rakkaus joka tätä kaikkea pyörittää.

Rakkaus on. Rakkaus. On.

Om.

<3

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 19:26

Harvinaista. Mulla on boooooooooooooring!!!!!!!!!

Ja vituttaa ku kaikki on niin hankalaa. En voi ees lakanoita pestä ku en saa niitä kuivumaan ku ei voi tolla kädellä nostella. Ja tiskitki lojuu tossa. Eikä mitään saa tehä.

Ärrinmurrin. Mutta kiitollinen pitää olla vaan. Ei saa perkele ees valittaa. Paskempi homma.

Blaah. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!! Eikä huvita mennä kauppaan ku ei jaksa pukee ja on ihan tyhmää. Ja naisten kirous rempoo. Kohtuun sattuu. Ja ihan tyhmää. Ei maistu mikään ja kahviki on nyt myrkkyä. Porkkanaa tekee mieli mut ku ei huvita kuoria. AAAAAAAAAAARGGGG!!!!!

Ai miten niin PMS? Haha. Itelläs on. Tyhmä.

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 16:23

On se. On se vaan.

Oli liskojen yö. Isojen. Ja unissani kun lenkkeilin niin hirmusti oli mulla heijastimia =O Turvallisuus ennen kaikkea juu.

On muuten vähän myrkkyjä kehossa nyt...hyhuh.... Hyi paha. Mä en enää ikinä juo kaljaa. Hyi.

Miten voi ihminen olla tällänen? Ku ihan tyhmiä asioita tapahtuu välillä ja silti vaan hymyilee ja rämpii kikattaen eteenpäin vaikka on jo leukaa myöten suossa. Ja luut palasina ja sielussa reikä ja rekkalastillinen hartioilla. Jos se siitä johtuu että mä oon vaan niin älyttömän tyhmä ni ihkulaalaa ku kivaa =)=) Ihanaa olla näin tyhmä =)=) Ihihihihi <3

Just joo. Aamukahvia äkkiä. Ehkä piileskelen peiton alla loppupäivän.

Hihi. Mutku on vaan niin ihanaa silti =) Oi rakkaus rakkaus <3

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 06:10

Joo nyt on Äänekosken superheavymetaltaekwondoninjaporukan pikkujoulut ryypätty. Ja tuliha sitä juu vähän ryypättyä...ehe.... Ja syötyäki. Oli muuten hyvä toi Tahdin valkosipulihärkä. Ja hilselettuki näytti hyvälle vaikka oliki hirmu ohut enkä ees tilannu. Ja tulihan tuota oppia siinä illan mittaan koko ajan. Ja oli turvallinen olo kun yks känniääliö tuli jotain uhoomaan mulle..meni muuten pikkusen hiljaseks ku pojat vähän valasi jotta millä porukalla ollaan liikenteessä 8D

Ja enkelienergiaaki oli ilmassa. Ooo rakkaus rakkaus rakkaus..... Tulipa sitten känniuhoojan sielunelämääki vähän ravisteltua enkeleiden kanssa. Ja tiskillä yksi tuntematon nainen huokui ihan valtavasti enkelienergiaa, ihan kutkutti ja valo hohti vaan. Sanoin hälle tästä, ja kappas, kertoi kotinsa olevan täynnä keräilemiään enkeleitä =D Eipä yllättäny yhtään.

Krapulaakaan ei tullu =o ...vielä......

Oon mä vaan niin onnellinen. On niin kivaa ku on niin kivaa =)

Vaikka aina kyllä piisaa kaikenlaista mikä hämmästyttää kummastuttaa ja välillä vähän itkettääki ni silti.... Aina vaan on sit kumminki niin ihanaa. Kun sen oikein oivaltaa.

Voi sydän sentäs. On se kumma olento. Ihkulaalaa <3 Ihq ku maailma pursuaa niin ihania ihmisiä.

Jotain oivalluksiakin tarttui taskuihin illan mittaan. Ja päivän. Reenit 24/7.

Jaha. Aika mennä uniin reenaamaan. Jaksaa sit huomenna (tänään) olla skarppina. Reeneissä.

Aa aa kaikki pikku kullannuput. Haltioituttavia unia <3

[Ei aihetta]Torstai 06.12.2007 19:15

Hip hei =) Ei ikä paina eikä huolet laisin.

Sori naapurit =( Mutku noku höh. Mut onneks synttärit on vaan kerran vuodessa.

Ihanaa ku ei oo krapulaa. Sellanen rakkaushurmos olo vaan. Onkohan mulla kehossa joku mutaatio tapahtunu. Sellanen joku juttu että tapahtuu alkoholin hajoamisen yhteydessä joku outo synteesi ja endorfiineja ja kaikkee ooh ihanaa lalalalaaaa vapautuu ja siivet senku viuhuu selässä.

Jihuu ai että miten voi elämä olla niin ihanaa! Mitä jos en kestä enempää? Iik!! Lisää! Ihihihi apua!

En voi ees kirjottaa nyt! Pitää tanssahella ja halailla itteeni ja kosketella kukkia ja suukotella seiniä ja leikitellä hiuksilla ja kaikkee sellasta. Kauheesti tekemistä nyt. Ja kilisteltävä noita enkelitiukuja ja nautiskeltava siitä ku on kynnet kasvanu ja ku tuntuu silmissä niin ihanalle ku ne on ihan täynnä valoa ja suu tuntuu niin kivalle ku se hymyilee koko ajan ja ja ja...

Huokaus. =)

Ihanaa kaunista musiikkiaki on maailmassa ja ruokaa jääkaapissa oottamassa ja iiiiiik!! En kestä enää =)

Heissulivei kaikki hihihiiiii =) <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 05:08

Horoskoopit tukkiutunutta viemäriä korjaamassa https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/39

Jousimies lorisuttaa koko altaan täyteen kuumaa vettä ja lähtee hakemaan lapiota. Hana jää auki ja lattia tulvii jo vedestä. Hän koettaa vielä ravistella lavuaaria, mutta ei rupea rööri vetämään, tosin lavuaari jää hänen käteensä ja sotku yltyy. No, eipä tässä muukaan auta, hän viheltelee, vetää jalkaansa kumisaappaat ja soittaa palokunnan.


?????? Ai mää vai..... en kai mä ny sentäs tollanen oo...? =D Hmm..loistava tilaisuus tutustua komeisiin palomiehiin... ;)Lisää näitä https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/34
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/36
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/35
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/32
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/33
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/55


Hehee en ehkä kestä näitä =DDDD

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 03:58

Jipii. Ylihuomenna laskee mitella mäkeä. Istutan sen steariinilla kiillotettuun pulkkaan ja paiskaan niin hipsulan moiset vauhit perään. Ja sit alkaa passiivinen etuelevaatio ja abduktio 90 asteen kulmaan. Jiihaa !!! Ja sit yön pimeydessä hiippailen nöyränä tyttönä tonkimaan mitellan hangesta, putsailen ja kuivailen ja kauniisti hellitellen suostuttelen yöksi kainaloon.

Aktiiviseen elevaatioon kun ei ole vielä lupaa ja sitä ei tämä tänne uniin loikattuani jäävä kehoni taatusti älyttömyydessään tule ottaneeksi huomioon. Vielä kolme viikkoa.

Huhuh. Noku en uskalla ite mäkeen. Toivottavasti on mitellalla hauska lasku. Paree ymmärtää ottaa ilo irti.

Eiku on se kyllä hieno vekotin.

Öhm. Hiukan kiehtovia ajatuksia virtaileepi. Lumisateen ja horoskooppiseinälipun tai mikä huivi toi on tuijottaminen on kyllä hyväksi ihmiselle. Niin. Ihminen. Ihmeellinen ihminen. Mihin hemmettiin me tarvitsemme tätä kaikkea? Ihmeiden ihme.

Ah. Ihana ihmeellinen unien maailma houkuttaa.

Hejdå <3