IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 00:47

Rakas Talo,

auta meitä löytämään sut. Tai ainakin hokaamaan että mihin sut rakennetaan. Ja että mitä meidän nyt oikein pitäis vielä tehä tai oppia tai hokata tai oottaa että me sut saatas.

Kun me ei oikein tiietä enää. Alkaa tuntuu jo niin epätoivoselta kun ei selviä mitään. Kaikenlaisia taloja tulee ja menee, mut mikään ei sit kuitenkaan oo se Meidän Talo. Tai tontti. Mutkia vaan.

Rakas alkaa olla jo iha loppu tän asian kans. Ja kohta tulee talvi eikä sillon voi oikein enää rakentaa.

Ni pyydän. Rakas Jumala, Korkein, Kollektiivi, Ykseys, Maailmansielu, auta. Ja Minä, Sielu ja Enkelit. Anna meille tietoa, onnenkantamoisia, vinkkejä, jotain sellaista mikä veisi tätä asiaa pian oikeasti eteenpäin. Tai ainakin antaisi voimia ja uskoa.

Tiedänhän että kaikki tapahtuu aikanaan ja juuri niinkuin pitää. Kuitenkin kunkin meistä on tietyt asiat opittava ja kuitattava tässä elämässä, ja sen myötä on kaikenlaisia haasteita yms. Niinhän sen täytyy ollakin.

Mutta anna meille vinkkiä vaikka jos ei vielä ole varsinaisen toteutumisen aika. Mitä on esteenä talomme tai talonpaikkamme löytymiselle? Mistä sen löydämme?

Kiitos kaikesta <3

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 03:51

Born to live a Life ;D

Monestikohan vielä synnynkään uudelleen? Elän vahvasti ja koko kirjolla. Avoimena ja heittäytyen. Hajoilen eheytyäkseni. Erehdyn oppiakseni. Hukkailen itseäni löytääkseni Oman Voimani. Kadotan Yhteyden saavuttaakseni seuraavan tason.

Oi miten Rakastankaan tätä Elämää!

Ja Doro kuulostaa edelleenkin hyvältä \,,/

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.07.2009 12:29

Olipa huisketta. Perjantaista lähtien oli pojat meillä, eilen isompi kotiutui, ja just äsken pienempi. Välillä sitä mietti että miten sitä jaksaa, mutta nyt....

On kuin ois lapset riistetty pesästä. Voi rakas miten sulla on ollu raskasta kun oot vuosikausia tätä vuoristorataa ajellut. Tiesin että sulla on ollut raskasta, mutta nyt kun ehdin paremmin vielä tottua että ovat täällä, niin ymmärrän taas astetta paremmin sua.

Hatunnosto kaikille yksinhuoltajille jaksamisesta. Hatunnosto kaikille vanhemmille. Hatunnosto kaikille kasvatusalan ihmisille.

Hatunnosto myös unohdetuille ja huomiotta jääneille viikonloppuvanhemmille. Ensinnäkin niille vanhemmille jotka eron myötä näkevät lapsiaan vain harvoin. Ja sitten vielä meille jotka saavat elämäänsä puolisonsa lapset.

Kenenkään osa ei ole helppo eikä tuskaton. Mutta jokainen hetki jonka saa lasten(sa) kanssa olla, on siunaus. Myös jokainen hetki jonka joutuu lapsista(an) erossa olemaan, on siunaus.

Kaikilla ei ole lasta jonka kanssa olla, tai jota kaivata.

Kiitos!

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 19:23

Kiitos Pakko =) Oot niin hyvä kaveri ja ystävä. Sun avulla selviää ihan mistä vaan =O

Ja mua niin jänskättää että toteutuuko hesan reissu =) Mut jos ei toteudukaan, ni oon niin kovin iloinen ja onnellinen jo siitäkin että sitä on suunniteltu =)

Rukoilen voimia ja kaikkee sellasta, ohjausta yms sulle raksu, ja mullekin tietty. Ja että se taloasiakin ratkeais. Äkkiä pliis. Tai siis tietty sit kun on sen aika ja me ollaan siihen oikeesti valmiit.

Kaikki menee juuri niinkuin pitää <3

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 16:07

Tittitittidiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Meille tulee EHKÄ Heltsingin reissu ens viikolla =) OMG OMG OMG OMG OMG. Turistiloimaan ja näyttään raksulle paikkoja ja lapsuuden leikkipaikkoja ja kotipaikkoja ja ihania paikkoja ja haaveilupaikkoja jajajajajajaja =D Ja pyörät otetaan mukaan ni on helpompikivempi pyöriä siellä. Ja hotelliin mennääääääääään =DDDD

Ja pikkusiskoa ja perhettään moikkaan!!!!!!!!! OMG! Jos niille käy.....?

Vinkkiä edullisesta, mukavasta hotellista hjyvin lähellä keskustaa, ja sellanen että saa Ramin parkkiin =DD

Kiiiiiiitos. Jipiiiiiiiii!

Ai niin, siis kun raksu pitää ens viikon LOMAA! Aatelkaa, jo toinen kerta tänä kesänä =O LOMAA! Ette uskonu viimeks. Hähä. Ja kuulema ihan mun ansiota. Oon auttanu sitä hokaan loman merkityksen ja vielä että se viihtyyki. Hihi. <3 Mut kylhän se on ihan raksun oma ansio että se on alkanu kuunteleen itteensä. Hih =)

Oon niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin onnellinen. <3

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 12:48

Huhhuh. Ei tuu tänne nykysin kirjoteltua. Kovin on hiljasta Galtsus. Hmm. Niin se vaan vie toi Naamis voiton. Jotenki vaan tykkään tästä enempi. Eikä mulla oikein oo tullu aikoihin mitään kirjotusoloja. Ei oo niitä valvottuja automaattikirjotus öitä =DD Mikä nyt sinänsä on hyvä....heh... Kiitos siitäkin.

Mut haluisin saada niitä tajunnanvirtoja taas. Tai niitä hurrrrrrrmoksia. Tai ehkä kun oon nyt niin jatkuvassa puolihurmoksessa että ehkei niitä tarvii enää tasapainottaan niitä rotkonpohjia joita ei enää ole.

Hmmm. Tai sitten mun pitää vaan lähteä luontoretkelle taas. Niinpäs se voi ollakin. Tai joku taikaretki tehdä =) Joooooooo =)

Tehkää ihmiset itse elämästänne ihanaa. Kun ei se välttämättä aina itestään sitä ole. Aina kaiken kurjankin keskellä voi kiinnittää huomionsa siihen mikä on ihanaa. Ja sitähän löytää just niin paljon kun jaksaa ettiä. Ja kun vaikka jotain kukkasta tai männynkäpyä osaa katsoa, niin alkaa niitä kauniita asioita löytyä muualtakin elämästä. Ai nou ;)

Rakkautta ja rajojen rikontaa <3

[Ei aihetta]Torstai 02.07.2009 00:34

Ai niiiiiiiiiiin ja mä ajoin eilen Ramilla!!!!!!!!!!! Wuhuu =DDDDDDDDDDDDDDDD Ai loistinko taas? Jep. Sain ajaa tosta pihalta takapihalle. Heh. Ei pitkälti, mutta kumminkin =P Eikäpä sitä tällä kortilla enempää ois voinukaan ajaa. Itseasiassa ei edes tuonkaan vertaa =S

Mut hih. Meni vielä hienosti parkkiin peruutus.

"Menee suorastaan ärsyttävän hyvin" sano raksu <3 Ja sit kahlasin raksun uistimen kivenkolosta ja sain taaaaaaas sen ihanan katseen. Iiiiiiiiiiiih =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.07.2009 01:41

Se on niiiiiiiiiiiiiiiiin sääli. Raksu hoiteli Bemskun ilmastoinnin täytön, á 70€. Ja ihan hukkaan män se homma ja raha =,( Ilmastoinnin kompura kaput, á450€. Joten en tosiaan tarvitse ilmastointia siis. Voi rakas kun meni sun rahoja taaaaas hukkaan =( Kovalla raatamisella tienattuja. Huokaus. Ja viekä kaikenlaista muutakin. Huoh.

Ja ei tartte meidän miettiä sitäkään yhtä taloa mitä on täs haaveiltu ja kyselty pitkään. Ei tuu myyntiin.

Mut jotain vielä parempaa on tiedossa siis, kunhan kerkiää järjestyyn ja ilmaantuun ja on sen aika. Hihi miten onkin sitten ihanaa <3 Ei vaan vielä yhtään tiedä mikä ja missä tai mihin. Hih. Mutta jotain ylläreitä jo vastapainoks ilmaantu ykköstonttivaihtoehdon suhteen. Heh. On tää jännää vuoristorataa noitten kanssa =D Mielenkiintosta seurata miten aina innostutaan jostain ja sitten "petytään" ja sitten todetaankin kohta että olipa hyvä ettei sitäkään sitten =D Oppia ikä kaikki.

Ai nii, jees oli eka työpäivä tänään. Heti vaan lehtijutun kimppuun, siitä se lähtee vaikka olikin motivaatio noin +3,8 aamulla näin loman jälkeen =D

Ja nyt taas iltapalan kakkososan laittoon.... =)

<3

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 02:56

Tsihi.

=))))))))))))))))))))

Mutta kosintahan ei ole vielä tullut. Huomatkaa sana "vielä". Kuulema sitten joskus...hih...kun tuosta oikein innostuu. Hihi. Awwwwwwwwwwwwww miten ihanan miehekkään pidättyväistä mutta niin hymysuin ja rakkaus silmissä sanottuna. Iihhihihi.

Apua. Muistan miten joskus pelkäsin kaikkea. Ja nyt...hih... =)

Rakkaus =)

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 00:34

Apua =D

Hihi. Tsih. Noku kato ku sillon raksu hommas meille sellaset nää mustat "Love till death"-sormukset...iiiiih...hih. Apua iik. No niin. Niin siis sillonhan kulmahampaiden ja nyrkinheristyksen tehostamana tuli varsin selväks että kyseessä EI ole Kihlat. Mikä oli hyvä, molemmilla kun kaikenlaisia raumoja...heh...


Ni...hihi. No on ne kuulema sit sellaset epäviralliset esikihlat kuitenkin. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Ja luulinkin että pitää jo tää teksti pyyhkiä pois mut sainpa sittenki luvan laittaa =)

Apua. Ihihihihi. Ja nyt äkkiä raksun kainaloon mussuttaan irtiksiiiiiii ja kattoon leffaa. Pitkästä aikaa. jos ei Ukkonen keskeytä puuhia...hihi....

Se o moro =)

<3