IRC-Galleria

Urtzi

Urtzi

Tanssilavojen partakone

Mikä päivä, mikä vuosi?Maanantai 19.12.2005 13:59

Jäipä muutama päivä välistä mutta kerrotaanpas nyt. Perjantaina 16.12 heräsin klo 7.15 ja eiku kouluun. koulussa oli pelkkää ammattiainetta. hoh hoijaa. sitte menin kylille ja sielä palloilin. ai niin kävin lääkärissä minun selkäpatin takia mutta se ei kai ollunna mikään. noh sitte lähin linkulla inariin ja ootin että mummo ja setä tulee hakemaan minut kuuluisasta Ranta- Marista. Sitten olin iltasella Nuorgamissa ja vahtasin tv:tä. nukkumaan aloin klo 23.00 olin raukka ihan poikki..

Lauantaina heräsin klo 10 aikaan ja vahtasin taas aamun tv:tä. sitte käytiin sedän kans kylillä. Ja eiku lukemaan kokeeseen. sain luettua kerran mutta en oikein muista mitään. sitte loppuillan katoin tv:tä kuinka ollakkaan. ja pelasin tetristä. nukkumaan aloin vasta siinä kahen aikaan.

Sunnuntaina sitten heräsin klo 10.30 ja taas tv:n ääreen. ja tieteki pelasin tetristä. sitten pitiki alkaa laittamaan ittensä esitys kuntoon ja eiku Utsjoelle. esitys meni ihan hyvin. :D sitte bussissa meillä oli omat karaoke ns. bailut menossa. hauskaa oli. asuntolalla oli siinä 23 aikaan. söin iltapalan ja painuin nukkumaan siinä kahentoista jälkeen.

Tänään eli maanantaina heräsin klo 8.00 aikaan tosin sitte pyörin puoliunessa puol yheksään. sitten kouluun. piti tehä jotain äikän juttua koneella jotain raporttia. hoh hoijaa... sitte saatiin ergonomian kokeet. ihan hyvin meni kyllä en voi valittaa. sitten tehtiin toisillemme joulukortteja meinas pää räjähtää. onneksi sitte koulu loppu ja meninpä sitte asuntolalle ja kylille. käväsin kaupassa ja sitte onneksi "setä" oli kylillä ja vei asuntolalle. ois muuten taas se saakelin pappa tullu vastaan. noh sitte pakkasin kamppeet ku kotia menossa tiistaina ja sitte kauhea pänttääminen alko kokeeseen. nukkumaan aloin yhentoista jälkeen. isä soitti just ku olin nukahtamassa. räyh. mutta sitte simahin ja nukuin ko tukki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.