IRC-Galleria

Urtzi

Urtzi

Tanssilavojen partakone

Ei jaksa!Keskiviikko 04.01.2006 11:17

heräsin klo 7.10 ja olin ihan väsyny. teki mieli vaan kääntää kylkeä ja jatkaa nukkumista. koulussa oli heti aamusta anatomian koe joka meni ihan päin... sitte oli onneksi tunnin tauko ku opettaja lähti heti kokeen jälkeen. joo kerkesin koulussa olla siihen yhteen asti ku äiti soitti ja sano että ottaa loppu päivä ja seuraava päivä vapaata koulusta. noh minä sain seuraavan päivän tehtävän ja lähin asuntolalle pakkasin ja eiku kotia vaan. kotona valitin huimausta ja päänsärkyä. illalla miejän tutut tuli käymään. me saunottiin ja noh sitte ne lähti. isoveli näytti sen koneella miten poltetaan levyjä. ja sitte minä painuin pehkuihin kello oli varmaan jotain kakstoista ku nukahin.


Singing for the lonelyKrooh...Tiistai 03.01.2006 11:00

ei aamulla herätys kello soi mutta en meinannu millään jaksaa nousta olin ihan poikki väsyny, kun en saanu yöllä unta ollenkaan vaikka hulluna yritin. sitte kouluun ja heti jotain tehtäviä.
koulussa oli koko päivä ammattiainetta. hoh hoijaa. sitten pääsiki pois ja löhösin taas asuntolalla. ruokailussa söin ku mikäki. sitten taas löhös ja löhös. ja välillä mietti ihan ihme asioita. koko päivän nauratti ihan turhat asiat. :) käväsin sitte taas kylillä piti käyä ostamassa hammastahnaa. asuntolalla löhösin ja sitte kävin suihkussa. katoin o.c:n ja menin lukemaan kokeeseen. ei kiinnostanu taas pätkääkään. nukahin sitte kymmenen jälkeen suunnilleen.

Ja taas koulussa!Maanantai 02.01.2006 14:08

Sunnuntaina heräsin siinä 12 aikaan ja yritin vielä nukkua mutta en saanu millään unta. noh sitte nousin ylös kuiten vasta yhen kahen aikaan. sitte laitoin kamppeet kasaan ja tiskasin ja käväsin koneella. sitte menin kylille. kävin kaupassa ja kaverin tuttu kävi viemässä meijät asuntolalle. sitte asuntolan ovia ei tietenkään saanu auki ku joku saakelin ämmä ei ollu käyny aukasemassa sitä hemmetin ovea. noh sitte lopulta päästiin sisään ja mie sitte soitin yhelle kaverille josta en ole kuullu pitkään aikaan mitään. sitte laitoin kamppeet kaappiin sitä ennen söin ku olin raukka nälässä. sitte siinä yheksän aikaan yritin alkaa nukkumaan mutta tuli kauhea yskän kohtaus. mutta lpulta nukahin.

Tänään eli maanantaina heräsin 8.50 ja noh eiku ylös ja pukemaan ja kouluun vaikka ei jaksais. koulussa oli äikkää, ammattiainetta ja taas äikkää. käytiin kirjastossa kattomassa jotain ihme kirjoja.
ja sitten käväsin samalla kaupassa. noh sitte kävelin koululle ja menin syömään. ruokailun jälkeen asuntolalle ja hmm. siinäpä sitä taas piti kylille mennä. sitten ku tulin takas niin vaan löhösin ja niin. sitte suihkuun ja iltapalalle ja lukemaan kokeeseen. en saanu koko yönä unta ku vaan 4 tuntia. kaveri se nukku täysillä siellä huoneen toisessa päässä. mutta joo tässäpä tätä.

uus vuos! =)Sunnuntai 01.01.2006 00:43

joo kirjotanpa torstaista eka. heräsin klo 9 aikaan ja katoin tv:tä ja kävin saunassa. sitten lähettiin iltasella ajamaan näätämöön isän tykö. poro juoksi alle joten törmättiin siihen. lamppu hajos ja rekkari lensi. noh sittenpäs kun siitä oli päästy niin jatkettiin matkaa. sitte en oikeeastaan ku perillä oltiin niin tehny mitään.
vahtasin tv:tä ja noh aukasin vielä muutamaa joululahjaa jotka odotti isän tykönä. menin nukkumaan aikas aikasin siinä kahentoista aikaan jo.

perjantaina mie heräsin siinä kymmenen yhentoista aikaan. olin ihan sippi ja mulla oli äly sairas olo. noh sitte isosisko innosti minut lähtemään sen kans ulkona ja kaupalla. hitsit oli kylmä ku oli 35 asteen pakkanen. hyrr. illalla sitte setä ja mummo tuli ja noh me siellä juteltiin ja värkättiin vaan. minä raukka olin koko illan ihan jäässä. nukkumaan menin siinä kahen aikaan ehkä tai kolmen.

ja sitten lauantaina heräsin kahentoista jälkeen. vahtasin tv:tä ja noh niin enpä muuta juuri. sitte veljen kans lähettiin ajamaan inariin. mie jäin sitte inariin ja yritin ettiä itelle kyytiä ivaloon. noh loppujen lopuksi äiti lähti kuskiksi. ivalossa sitte olin viihteellä meitä oli muutama siinä sitte nukkumaan menin seittämän aikaan aamulla.no siinäpä tuota. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

laiskottaa!Keskiviikko 28.12.2005 16:14

noh ja taas pari päivää jääny noh muistellaanpas. maanantaina en oikeestaan twhny mitään . paitsi illalla isosiskon kans katottiin leffoja sitte isoveli kävi kavereittensa kans meillä saunassa. huippuja kyllä ne huh huh.. :) eipä oikeestaan mitään kummosta.

Tiistaina heräsin kyllä taas joskus yheksän aikaan illalla olin lapsen likkana olin siskontytön kans koko illan. katottiin ötökän elämää. wuhuu.. seki oli vähä laiska päivä.

tänään taas en ole myöskään tehny mitään kuinka ollakkaan.. :) enkä jaksa kirjottaa joten. moro, lähen tässä tänään tai huomenna isän tykö joten hyvää uutta vuotta kaikille!


=)

huh huh! Sunnuntai 25.12.2005 14:56

joo on jääny pari päivää välistä joten kirjotanpa niistä. perjantaina minä olin laiskana enkä jaksanu tehä mitään joten siitä ei ole juurikaan kertomista. lauantaina oli sitte se ite jouluaatto ja minä heräsin saakeli jo puol yheksältä. hoh hoijaa. söin ku pikku possu niinku normaalisti. illalla sitte saatiin lahjat minäpä kerron mitä sain. sain pyjaman, niskalaukausen kirjan, kaulahuivin, uuden muistikortin, kahet lapaset, korvikset, käsikorun, kaulakorun, lakanan, pussilakanan, tyynyliinan tottakai sheiverin, mauri kunnas kalenterin, suklaata ja sukkia. ihan kivasti tuli lahjoja. illalla sitte tieten nukkumaan en kyllä tiiä miksi mutta olin kamalan väsyny. aamulla ylös klo 8.30 ja katoin tv:tä . sitten taas söin ja luin kirjaa. enpä ole muuta kerenny vielä tehä.

en tehny muuten sitte juurikaan mitään möhösin vaan.. :)

Siivousta siivousta! =)Torstai 22.12.2005 13:00

Tänään sitte heräsinki siinä kasin jälkeen en kyllä ymmärrä miksi mutta... noh sitte alettiin äitin kans siivoamaan kämppää. imuroitiin ja luututtiin yläkerta ja alakerta ja ensin tietenki viskattiin matot ulos. mulla on klo 14.30 parturi onneksi. ja pitää hiusväriki ostaa että saan värjätä hiukset pitkästä aikaa. mutta menen jatkamaan siivoamista kerron sitte joku päivä lisää. ai niin se pitää vielä mainita että minun isosisko ja sen tyttö tulee tänään kotiin etelästä ja minun isoveli armeijasta. onki ollu niitä ikävä. :) :') sainpas siivottua loppuun ja siistiä tuli. sitte kävin äitin kans inarissa samalla etittiin mettästä joulumäntyä. sitä ilman ku ei voi olla. :) mulla oli parturi 14.30 ja joo tuli siisti tukka. ite kyllä tykkään. pitää vielä illalla värjätä. sitten ku kotia tulin niin paketoin viimiset lahjat ja hmm koneelle taas piti käyä kattomassa raha tilanne. :) ihan tarpeeksi sielä oli. ja ei sillä en kyllä ole just nyt mitään ostamassa. pitää säästää rahaa rovaniemelle että siellä pärjää. mutta nyt en osaa muuta sanoa ku hyvää joulun odotusta. :) ;)

Väsymys!Keskiviikko 21.12.2005 16:48

Heräsinpä sitte tänään klo 6.50 ja olin ihan poikki. sitte menin inariin rantsuun istumaan ja ootin että meijän joulujuhlat alkaa koululla. noh oli ihan kivat joulujuhlat tosin olin väsyny ja jäässä. halusin vain äkkiä saaha minun opintokortin ja päästä kotia. sitte ku pääsi joulujuhlista niin ootin mustia (äitiä) tunnin ja sitte päästiin lähtemään kotiin. kotona puin kauhena vaatetta lisää päälle ku meinasin jäätyä. huomenna saaki sitte taas nukkua tai oikeastaan seuraavat puoltoista viikkoa. paitsi että huomenna on siivous päivä. sitten vahtasin loppu illan tv:tä. ja värjöttelin kylmissäni. katoin häjyt. ja sitte jaah. :)


Krrr.. kylmä.

Iiihananaa! Tiistai 20.12.2005 15:20

heräsin klo 7.15 ja eiku kouluun. koulussa oli ensin lapsen hoidon koe. jaa saa nähä miten meni. sitte oli ammattiainetta luettiin ne kortit toisillemme ja sitte saatiin vaan istua ja jutella. meillä oli oma pieni laulutuokio menossa. laulettiin joululauluja. sitte alko tylsät 4 tuntia lasten ja nuorten kasvatusta. sitten kun koulu loppu niin lähin linkulla kotiin. kotona sitte paketoin lahjoja ja riehuin kissojen kanssa. ja tietenki kävin saunassa. menin nukkumaan siinä puol yhentoista aikaan ku aamulla oli aikanen herätys.Syntymäpäivä on sulle kuin elämän kukkiva puu.. :)

Mikä päivä, mikä vuosi?Maanantai 19.12.2005 13:59

Jäipä muutama päivä välistä mutta kerrotaanpas nyt. Perjantaina 16.12 heräsin klo 7.15 ja eiku kouluun. koulussa oli pelkkää ammattiainetta. hoh hoijaa. sitte menin kylille ja sielä palloilin. ai niin kävin lääkärissä minun selkäpatin takia mutta se ei kai ollunna mikään. noh sitte lähin linkulla inariin ja ootin että mummo ja setä tulee hakemaan minut kuuluisasta Ranta- Marista. Sitten olin iltasella Nuorgamissa ja vahtasin tv:tä. nukkumaan aloin klo 23.00 olin raukka ihan poikki..

Lauantaina heräsin klo 10 aikaan ja vahtasin taas aamun tv:tä. sitte käytiin sedän kans kylillä. Ja eiku lukemaan kokeeseen. sain luettua kerran mutta en oikein muista mitään. sitte loppuillan katoin tv:tä kuinka ollakkaan. ja pelasin tetristä. nukkumaan aloin vasta siinä kahen aikaan.

Sunnuntaina sitten heräsin klo 10.30 ja taas tv:n ääreen. ja tieteki pelasin tetristä. sitten pitiki alkaa laittamaan ittensä esitys kuntoon ja eiku Utsjoelle. esitys meni ihan hyvin. :D sitte bussissa meillä oli omat karaoke ns. bailut menossa. hauskaa oli. asuntolalla oli siinä 23 aikaan. söin iltapalan ja painuin nukkumaan siinä kahentoista jälkeen.

Tänään eli maanantaina heräsin klo 8.00 aikaan tosin sitte pyörin puoliunessa puol yheksään. sitten kouluun. piti tehä jotain äikän juttua koneella jotain raporttia. hoh hoijaa... sitte saatiin ergonomian kokeet. ihan hyvin meni kyllä en voi valittaa. sitten tehtiin toisillemme joulukortteja meinas pää räjähtää. onneksi sitte koulu loppu ja meninpä sitte asuntolalle ja kylille. käväsin kaupassa ja sitte onneksi "setä" oli kylillä ja vei asuntolalle. ois muuten taas se saakelin pappa tullu vastaan. noh sitte pakkasin kamppeet ku kotia menossa tiistaina ja sitte kauhea pänttääminen alko kokeeseen. nukkumaan aloin yhentoista jälkeen. isä soitti just ku olin nukahtamassa. räyh. mutta sitte simahin ja nukuin ko tukki.