IRC-Galleria

NO LOLTiistai 27.11.2007 15:48

Nykyään jos haluaa amurin koulussa vessaan kesken tunnin, saa varareksi Kokkonen ilosen soiton, että oppilaalla on vessahätä ja oppilas saa päivän piristyksesks kaverikseen varareksin saattaan vessaan, jos vaikka sattuis eksyyn matkalla. :D


Eli siis voi vaikka huudella vessasta kunka menee suoraan koulun ylätaholle. Ainahan parhaat ideat tulee pöntöllä istuessa, joten ne voi sitten suoran kertoa eteempäin, kätevää selvästikkin.

Ja jos sattuukin olemaan jopa sellanen tilanne, että varareksillä on vähemmän tärkeetä, mutta velvollisuudellisesti pakottava meno nin ettei pääse viemään yläasteen oppilasta vessaa, tulee kaveriksi vessaan itte reksi :D hilpeetä suorastaan.

Voi siis tutustua paremmin koulun päättäjäihmisiin mukavasti ja jouhevasti vessareissulla.
Tai vaikka kysellä kauneus- ja muotivinkkejä. Vois tottakai uskoo sitten, että ne toimii pyyhkijöinä, kun kerran oppilaat Amurissa on niin uusavuttomia, kun vessaakaan ei löydy näin grandesta koulusta. :D


...Mutta entäs jos onki syöny luumuja 3pussia aamupalaks ja yhen välipalaks, kuinka kauan saa ideoita heitellä näille kiireettömille rouville?

....ja mitäs jos vaikka koko koululle tulee yhtäkkinen tarve päästä paskalle??!! osaaks ne jakautua kaikille oppilaille? ainaki niille miettimistä sitte vähäks aikaa.
Tai vaksille ilosta ja siistiä sisähommaa siivotessa xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys