IRC-Galleria

V3|cr4x

V3|cr4x

ei tiiä ittekää

Uusimmat blogimerkinnät

kortsutki meni :<Lauantai 22.07.2006 10:29

kuka saatanan hermofroriitti tms sekasikiö on varastanu mun lomakon T-junassa 21pv klo. 00.43 jälkeen? (tai jätin sen sinne itse, mut kuka sen on sitte ottanu HÄÄ???)

Pyydän palauttamaan lompakon vr:n, poliisin tai Suomen löytytavaratoimistoon!

Rahaa siellä oli vaan pari kolikkoa, saat ne kunhan palautat lompakon+kortit :) Pankkikortti on jäädytetty, ni turha toivo viilata sitä.

kiitooos!

IlosaarirockPerjantai 14.07.2006 04:17

Just sain pakattua. Lähen nyt duuniin ja aamulla 6.30 junalla joensuuhun<3.. toivottavasti ehin jakaa nopeesti et ehin! Soon morjens!
Saksan kielen perusperiaatteita.

Saksan kieli on suhteellisen helppoa. Se, joka osaa latinaa ja on tottunut sanapäätteisiin, opppii sitä vaivattomasti. Niinhän saksan kielen professorit tapaavat sanoa aina ensimmäisellä oppitunnillla. Sitten aloitetaan opettelemaan der, das, den, dem sekä die, joiden sanotaan olevan ihan loogisia.

Jotta ymmärtäisimme miten helppoa se on, otetaampa esimerkki:

Aluksi, ostakaapa suurenmoinen saksankielinen kirja, joka kertoo hottentottien tavoista (auf Deutsch: Hottentotten). Kirjassa kerrotaan kenguruista (Beutelratten), joita pyydystetään ja laitetaan häkkiin (Kotter), jotka ovat kankaalla (Lattengitter) peitetty. Näitä kankaalla peitettyjä häkkejä kutsutaan saksaksi (Lattengitterkotter) ja koska niissä on kenguru sisällä, niistä tulee (Lattengitterkotterbeutelratten).

Sattuipa kerran, että hottentotit saivat kiinni murhaajan (Attentater), jota syytetään erään äidin (Mutter), siis hottentottiäidin (Hottentottermutter) murhasta. Tällä äidillä on tyhmä ja tankkaava poika (Stottertrottel). Tämän vuoksi äitiä kutsutaan saksaksi (Hottentottenstottertrottelmutter) ja hänen murhaajaansa (Hottentottenstottertrottelmutterattentater).

Poliisi nappaa murhaajan kiinni ja laittaa hänet väliaikaisesti kenguruhäkkiin (Beutelrattenlattengitterkotter), mutta voi! Vanki pääsee karkuun. Suuretsinnät alkavat välittömästi ja eipä aikaakaan kun eräs soturi palaa kylään huutaen:
- "Sain murhaajan(Attentater) kiinni!"
- "Niinkö? Kenet?" Kysyy päällikkö.
- "Lattengitterkotterbeutelrattenattentater", vastaa soturi.
- "Mitä? Senkö murhaajan, joka oli kankaalla päällystetyssä kenguruhäkissä?" kysyy hottentottien päällikkö.
- "No sen juuri," vastaa hottentotti, Hottentottenstottertrottelmutterattentater" (Murhaajan, joka tappoi hottentottiäidin, jolla oli tyhmä ja tankkaava poika)
- "Mutta siinä tapauksessa", sanoo päällikkö, "olisit voinut heti sanoa, että sait kiinni, Hottentotterstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentater:in".

ps. roxygen tervemenoa saksaan :D

hulluKeskiviikko 05.07.2006 07:21

Hullu istui kalliolla ja hoki koko ajan "kakskytviis, kakskytviis, kakskytviis..." Muuan mies meni tiedustelemaan, mistä oikein oli kyse. Hullu tyrkkäsi kysyjän kalliolta alas ja jatkoi: "Kakskytkuus, kakskytkuus, kakskytkuus..."

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.07.2006 04:52

kun mä joskus hommaan kaks maastonakkia (koiraa), niiden nimiksi tulee "Cano" ja "Nisti" :)

viimeistä viedään..Torstai 01.06.2006 12:37

"Viikkopalaveriin oli katettu kakkukahvit, koska Nanni Kokon työsuhde täyttää lauantaina 10 v. Samalla muistettiin lahjalla työharjoittelunsa perjantaina valokuvaamossa päättävää "velcraxia."

LOORDIPerjantai 26.05.2006 12:49

whipii tänää lähen mesoo stadiin markilla ja hirviöt syö miut moi.

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 14:40

kävin just hampilekuril.. ne poras! kauhee *surrrr rrr rrrr ffffpiiiiiiizzzzzz* perklö :<

a u t oPerjantai 21.04.2006 23:28

ja taas on sit auto käytössä.. on tuo duunipaikka ihan kiva.. saan autot viikonlupuiks.. ahh

quotesTorstai 20.04.2006 14:40

sää et ossais kaataa kusta saappaasta vaikka ohojeet ois pohojasa