IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Suomen suurlähetystön työntekijät???Perjantai 23.11.2007 14:50

Millä perusteella valitaan tonne työntekijät? Mies piti nimittäin tehä uuden hakemuksen viisumia varten Suomeen,mutta hänelle olikin kouraan lykkinyt joku nainen siellä OLESKELULUPAHAKEMUKSEN!!!! Taitaa sanoa paljon tuon paikan työkyvyistä ja taidoista. Taas laitoin nille pienen mailin missä asiaa mainitsin. Sanoin niille että olinkin sitten kehottanut häntä sen täyttämään kerta ne niin vängällä haluaa hänet turvaopaikan hakijaksi Suomeen. Ei voinut lopulta kuin vinoilla niille. Mitä kykyjä oikein tuolla tarvitaan päästäkseen duuniin????
Ja se oli kolmella kielellä vielä: Suomi,Ruotsi ja Englanti...ei ees Turkinkieleinen :)
Eipä taida paljoakaan järki pakottaa tossa firmassa. Ja kuten odotinkin niin Kanervan ikisinkusta ei ole kuulunut halaistua sanaa.
Ei muuta kuin presidenttille mailia, joka se oli avannut joskus 9.00 tänä aamuna. Saa nähä mitä hän diggaa tätä sodankäyntiä lähetystön kans :)

Kyllä suomalaiset maailmalla ovat sitten "esimerkillisiä"...ei voi kun manata ne alimpaan helvettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.