IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Suomen virastojen kanssakäynti :):)Perjantai 07.12.2007 14:59

Niin alkoi huvittaa tänä aamuna että millaista viestintää Suomen virastoilla on keskenään :):)
Olin tässä mieheni asiassa ottanut yhteyttä EU:n oikeusasiamiehelle ja asialle aiotaan eilisen mailin mukaan jotain tehdä sieltä. Ilmoitin toki kaikille suomen virastoille jotka on asiaan tavalla tai toisella sotkeutunut.
Sitten tänä aamuna kun avasin mailin olin saanut Ulkomaalaisvirastolta kopion Suomen Suurlähetystöön Ankarassa lähetetystä mailista :):)
Lyhyt ja ytimekäs :"Hei, Tämä kuulunee Teille" terveisin ***** Ulkomaalaisvirasto. :):)
Luulis että nuo kaks ois lähimpiä ystäviä :):) Ainakin sen käsityksen sain lähetystöltä kun yhessä mailissa koko ajan viittasivat uvi:in.
Ja se kopio mitä oli mulle lähetetty oli mun maili heille siellä UVI:lla :) Niinkuin eivät ois tajunneet sielläkään että ehkä lähetystö jo on omansa saanut :)
Mutta on niillä kyllä melkonen kanssakäynti :) Pisti niin nauramaan: "tämä kuulunee teille"....
Tyypillistä aika lailla Suomessa että ongelma sysätään muille virastoille...miten ois omata sen vertaa munaa että osattais seistäkin mokiensa takana????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.