IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Yövuorot kunniaan jne....Perjantai 14.12.2007 16:13

Siis joo,tiiän, yövuorot sucks! Taas tulee kolmen yön putki. Koko viime viikko meni yötyöhön, niin että sunnuntai meni nukkumiseen ja aina tiistaihin asti tuntu kun ois kulkenut horroksessa tai krapulassa. Sit kun alkaa selvitä ja tuntuu että elämä alkaa voittaa niin eiköhän sit heivataan takas yövuoroon!
Tosin oonkin yökyöpeli,mutta en montaa yötäperäkanaa jaksa. Ei oikein taho kunto kestää viikon yöputkia enää :)
Tosin riippuu töistäkin että jaksaako mielenkiinto pysyä yllä.
Joskus kiroo että on sinä päivänä ees harkinnut nousevansa sängystä ja toisinaan kaikki sujuu mutkitta.
Enimmäkseen on kait kivaa tehä yövuoroja,mutta joskus vois tehä muitakin vuoroja että tulee samaan rytmiin kuin muut kanssaihmiset. Potuttaa että kun vihdoin pääsee nukkumaan niin toiset nousee jo ylös ja aloittaa päivän.
Hyvällä tuurilla unohtaa laittaa puhelin äänettömälle ja heti kun on "sammunut" se perhana soi jonkun tunnin päästä! Tai joku on oven takana!
Ärsyttävintä on että ihmiset tietää sun olleen yön duunissa kun soittavat tai käy ja silti tulee perus: " Ai,sori,nukuitko?"....GRRRRR...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.